Νοσοκομείο Σαντορίνης: Από τις φιέστες στις... μηνύσεις, την έλλειψη προσωπικού και τα παράπονα!

Την ίδια ώρα, μήνυση στον μαϊμού-οδοντίατρο υπέβαλε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής

Το νοσοκομείο της Σαντορίνης που εγκαινιάστηκε τον περασμένο Ιούλιο, με φιέστα από τον Παύλο Πολάκη, υπολειτουργεί. Οι γιατροί του νοσοκομείου αναγκάστηκαν να στείλουν υπόμνημα στον εισαγγελέα της Νάξου, αφού στις βασικές ειδικότητες καρδιολόγου, χειρουργού και παθολόγου δουλεύουν μόνο 5 άτομα αντί για 21…

Οι γιατροί στο υπόμνημα τους, που φέρνει στο φως η ΠΟΕΔΗΝ, καταγγέλλουν πως καλύπτουν πολυάριθμες εφημερίες που δεν τις πληρώνονται, ενώ δεν παίρνουν ποτέ ρεπό.

Την ίδια ώρα,  όπως  μεταδώσαμε την Πέμπτη στο star.gr, ο οδοντιατρικός σύλλογος Αττικής έστειλε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα σε βάρος οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο και με αμοιβή 2.400 ευρώ κορόιδευε για 3,5 μήνες έναν ασθενή πως δήθεν θα του φτιάξει τα δόντια.

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου με την κάμερα του Star κατέγραψε όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθεί ένας οδοντίατρος, αλλά και τις παραβάσεις που έκανε ο οδοντοτεχνίτης. Ο συγκεκριμένος οδοντοτεχνίτης μπορεί, όπως φαίνεται στο ΒΙΝΤΕΟ του Star, να είχε υλικά αποτύπωσης, όμως δεν είναι της αρμοδιότητος του. Βασικό μέλημα του οδοντιάτρου είναι τα εργαλεία να είναι αποστειρωμένα και να υπάρχουν στο οδοντιατρείο φάρμακα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top