Στα ίχνη του taxi-killer οι αστυνομικοί-Οι κάμερες ασφαλείας οδηγούν στον μανιακό δολοφόνο

Βρίσκονται πολύ «κοντά» στην σύλληψη του-Η κρίσιμη διαδρομή και τα στενά δρομάκια

Εξαιρετικά αισιόδοξοι είναι τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί, καθώς ελπίζουν ότι πολύ γρήγορα θα βρουν την άκρη του νήματος για να εξιχνιάσουν τις δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος των οδηγών ταξί.

Στην αστυνομία υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα καταλήξουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αν ήδη δεν έχουν καταλήξει σε κάποιες φιγούρες που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά με βάση την περιγραφή που έκανε ο ταξιτζής ο οποίος γλύτωσε από του Χάρου τα δόντια, και επέζησε από τις σφαίρες του serial killer.

Όπως θα δείτε και στο video, πρόκειται μια κρίσιμη διαδρομή 1.500 μέτρων, μια ατελείωτη ευθεία που ξεκινά από την Κηφισιάς, ανεβαίνει την Ζηρίνη και Κυριαζή, συνεχίζει στη Λεβίδου, και αμέσως μετά φτάνουμε στην Κοκκιναρά, στρίβοντας δεξιά και σταματώντας στην Χαριλάου Τρικούπη, όπου έγινε η δολοφονία του άτυχου ταξιτζή.

Αυτή η διαδρομή είναι στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών, κυρίως στη Λεβίδου και Κυριαζή, καθώς εκεί υπάρχουν πάρα πολλά καταστήματα. Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεση τους εκατοντάδες ώρες οπτικού υλικού από δεκάδες κάμερες.

Η έρευνα βέβαια επεκτείνεται και στις γύρω περιοχές, στα στενά δρομάκια, περίπου μια ώρα πριν από την κρίσιμη ώρα (22:30-22:47) που έγινε η δολοφονία του ταξιτζή, για να δουν μήπως κάποιος νεαρός που ταιριάζει στη φυσιογνωμία του δράστη, βγαίνει κάποια στιγμή από τα στενάκια, κυρίως στη Λεβίδου, κατεβαίνει και παίρνει το ταξί.

Όπως πάνε οι έρευνες, σίγουρα θα υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top