Το Star στην μονοκατοικία-εργαστήριο ναρκωτικών του ISIS

Οι κακοποιοί ζούσαν πολυτελή ζωή!

Ο αρχηγός του κυκλώματος που εμπορευόταν τα χάπια των τζιχαντιστών ζούσε πολυτελή ζωή, κάνοντας διακοπές σε χλιδάτη βίλα της Καραϊβικής.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας έκανε αυτοψία με την κάμερα του Star στο σπίτι παρασκευαστήριο της οργάνωσης, όπου κατασκευάζονταν   διεγερτικά χάπια . Γύρω της υψώνονται πέτρινοι τοίχοι και λαμαρίνες που την έχουν μετατρέψει σε πραγματικό φρούριο.

Οι διωκτικές αρχές, οι οποίες παρακολουθούσαν επί μήνες την εγκληματική οργάνωση, εισέβαλαν στο σπίτι και συνέλαβαν τα μέλη της.

Μέσα στο κλειστό γκαράζ που μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star ακόμη και σήμερα υπάρχουν αντικείμενα που παραπέμπουν σε παρασκευαστήριο, όπως η συσκευασία της υδραυλικής πρέσας, που χρησιμοποιούσαν για την παρασκευή των χαπιών. Στον ίδιο χώρο υπάρχει και μηχάνημα που ανήκει σε μεγάλη εταιρία εμφιαλώσεως και πιθανότατα έχει κλαπεί, ενώ σε πολλά σημεία υπάρχουν φιάλες οξυγόνου και αερίων. Το εντυπωσιακό είναι ότι στο κλειστό γκαράζ υπάρχουν κομμάτια από μοτοσυκλέτες, αλλά και φανάρια αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζουμε ότι το κύκλωμα είχε κρύψει επιμελώς τις συσκευασίες με τα χάπια μέσα στα φώτα και τις λαμαρίνες ενός λευκού φορτηγού.

Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ, λευκές φόρμες και ειδικά γάντια αποστείρωσης, ενώ κάτοικοι της περιοχής είπαν στο Star πως οι κακοποιοί είχαν στο σπίτι – παρασκευαστήριο και ... άγρια σκυλιά!

Οι κακοποιοί ζούσαν πολυτελή ζωή, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, που έφερε στο φως "το Έθνος" που απεικονίζουν τον ένα από τους δυο αρχηγούς να φωτογραφίζεται στην Καραϊβική λίγο πριν την σύλληψη του.

Στην αποθήκη στο Κορωπί εντοπίστηκε και ταχύπλοο σκάφος με το οποίο θα μεταφέρονταν 635.000 χάπια «κάπταγκον» στους τζιχαντιστές .Τα χάπια προκαλούν υπερδιέγερση μετατρέποντας τους τζιχαντιστές σε ακούραστες μηχανές μάχης που εκτελούσαν τα θύματα τους χωρίς κανένα ενδοιασμό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top