Έκαναν γυαλιά-καρφιά το αυτοκίνητο του Φαήλου Κρανιδιώτη-Πρωτοφανής επίθεση έξω από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου

«Ένα φασιστοειδές ανέβηκε στο καπό και έσπασε με μια κλωτσιά το παρμπριζ»/Πρώτη ανάρτηση: 07-03-2017 18:26

Πρωτοφανής ήταν η επίθεση που δέχτηκε το πρωί της Τρίτης ο Φαήλος Κρανιδιώτης έξω από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας.

Ο δικηγόρος και πρόεδρος της «Νέας Δεξιάς», είχε επισκεφθεί τον Δικηγορικό Σύλλογο όταν κάποια στιγμή ένας άνδρας που δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, πήδηξε πάνω στο καπό και έσπασε το παρμπριζ με μια κλωτσιά.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Φαήλος Κρανιδιώτης ανέβασε μια φωτογραφία από το αυτοκίνητο του που έγινε γυαλιά-καρφιά, και έγραψε:

«Σήμερα το πρωί πήγα στον ΔΣΑ για να πληρώσω προεισπράξεις πελατών και ύστερα να πάω στις φυλακές. Βλέπετε, οι κανονικοί άνθρωποι, δουλεύουμε ή όποιοι είναι άνεργοι ψάχνουν για δουλειά. Την ώρα που με τον συνοδηγό μου ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε, ένα φασιστοειδές ανέβηκε στο καπό, έσπασε με μία κλωτσιά το παρμπρίζ κι έφυγε τρέχοντας προς την Μαυρομιχάλη και χάθηκε στα Εξάρχεια. Βέβαια, ήταν άτυχος στην πρεμούρα του να κάνει αυθορμήτως "επανάσταση" του κώλου αλλά θα το καταλάβει μετά. Ελπίζω μόνο να έχει φωτογένεια.
Κύριε Τόσκα, όλα καλά, ε;»

Στη συνέχεια, με νέο του post στο Facebook πρόσθεσε:

«Η αφασιακή συριζαίικη είδηση της ημέρας. Στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων ένα (1) άτομο ανά βάρδια. Ένας! Κι ο Επιθεωρήτης Κάλλαχαν να ήταν, με όσο φιλότιμο κι αν έχει, ίσα που προλαβαίνει να καταχωρεί περιστατικά. Τί έχουν τα έρμα, ωρέ Τόσκα, και ψοφάνε; Με τον ήλιο τα βγάζεις, με τον ήλιο τα βάζεις».

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ STAR Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ

«Ήρθε ένα νεαρό άτομο μπροστά από το αυτοκίνητο. Ανέβηκε τρέχοντας πάνω στο καπό, έριξε μια κλωτσιά στο παρμπρίζ, το έσπασε κι έφυγε τρέχοντας από τη Μαυρομιχάλη πρός τα Εξάρχεια. Μέσα στην αυθόρμητη επανάσταση της πλάκας που πήγε να κάνει με αυτόν τον τραμπουκισμό, πέρασε από 2-3 κάμερες τουλάχιστον, οπότε πιστεύω ότι στη δικογραφία θα έχει αρκετή φωτογένεια...»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top