Η καρδιά της Ελπίδας «χτύπησε» στον 4ο Μαραθώνιο του Ναυπλίου

6.000 δρομείς έτρεξαν για παιδάκια που μάχονται με τον καρκίνο

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 6.000 δρομέων πραγματοποιήθηκαν ο 4ος Μαραθώνιος και ημιμαραθώνιος Ναυπλίου, συνεχίζοντας την επιτυχημένη  αγωνιστική και οργανωτική  τους πορεία.

Παράλληλα, με το δρομικό αθλητικό γεγονός πραγματοποιήθηκαν δράσεις με κοινωνικό, πολιτιστικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα.

Την εκκίνηση του Μαραθωνίου, που ήταν αφιερωμένος στα παιδιά της Ελπίδας, τα οποία  μάχονται με τον καρκίνο,  έδωσαν ο δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος και η πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που έχουμε εδώ και την... κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία είναι άνθρωπος με “Α” κεφαλαίο, το έχει δείξει πάρα πολλά χρόνια και το ανθρωπιστικό της έργο είναι γνωστό σε όλους», δήλωσε ο κύριος Δημήτρης Κωστούρος.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχήθηκε «καλή επιτυχία» σε όλους τους αθλητές, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος και τις αθλητικές τους προσπάθειες και επιτυχίες.

«Σήμερα εδώ "χτυπά" η καρδιά της Ελπίδας. Θα ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας σε ένα μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης, στα παιδιά της Ελπίδας, που είναι οι ήρωες της ζωής», δήλωσε από την πλευρά της, η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η διοργάνωση γίνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων, με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και με τη συμμετοχή θεσμικών, αθλητικών και κοινωνικών φορέων .

Οι αθλητές απόλαυσαν τη νέα διαδρομή, ενώ ο κόσμος κατά μήκος του δρόμου τους εμψύχωνε διαρκώς.

O μαραθώνιος του Ναυπλίου αποτελεί το μεγαλύτερο δρομικό αθλητικό γεγονός της Πελοποννήσου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top