Βρέθηκε ΝΕΚΡΟΣ στο υπνοδωμάτιό του 55χρονος στον Βόλο

Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Βρέθηκε ΝΕΚΡΟΣ στο υπνοδωμάτιό του 55χρονος στον Βόλο

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή, στον Βόλο από Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ κι Αστυνομία, δυστυχώς, όμως, χωρίς αίσιο τέλος. Ο 55χρονος Βολιώτης Αθανάσιος Τσαματρές, όπως αναφέρει ο Ταχυδρόμος Βόλου, είχε αναπνευστικά προβλήματα, υποστηριζόταν με οξυγόνο, ήταν υπέρβαρος κι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Όταν σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής στους γύρω του, εκείνοι ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Γύρω στις 9 το πρωί της Κυριακής, λοιπόν, περιπολικό, πυροσβεστικό κι ασθενοφόρο κύκλωσαν το σπίτι του 55χρονου. Έξω από το διαμέρισμά του, στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, οι αστυνομικοί φώναζαν αλλά κανείς δεν απαντούσε. Η πόρτα ασφαλείας του σπιτιού ήταν κλειδωμένη. Ακολούθησαν στιγμές ανείπωτου άγχους κι αγωνίας, μέχρι που οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, για να καταφέρουν να εισέλθουν στο σπίτι. Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στο μπαλκόνι από τον ακάλυπτο κι έτσι κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα από την μπαλκονόπορτα. Όμως, ο 55χρονος ήταν ήδη νεκρός. Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Ταχυδρόμος Βόλου, βρισκόταν στο πάτωμα του υπνοδωματίου του, χωρίς τις αισθήσεις του. Το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε νεκρό και το διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου και τυπικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 55χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής. Ήταν άνθρωπος χαμηλού προφίλ, με υψηλό επίπεδο μόρφωσης, όπως τον περιέγραψαν άνθρωποι που τον γνώριζαν.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς ο άνδρας αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, ωστόσο διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top