Οι εμμονές του δολοφόνου ταξιτζή

Εκατόν-εξήντα οδηγοί ταξί έχουν πάει στην Ασφάλεια προκειμένου να καταθέσουν στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας του ταξιτζή στην Κηφισιά

Δέκα καταγγελίες ταξιτζήδων για επιθέσεις έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών και εξετάζονται προσεκτικά καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη.

Οι αρχές προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δολοφόνου και κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που έχει εμμονή  με τους οδηγούς ταξί ενώ ψάχνουν σε βάθος διετίας για κάποιο περιστατικό στο οποίο να εμπλέκεται κάποιος ταξιτζής . Ίσως αυτό το περιστατικό να είναι ο λόγος για τον οποίο ο δράστης πυροβόλησε τον άτυχο 42χρονο και επιτέθηκε σε έναν άλλο οδηγό ταξί πριν περίπου 25 ημερες.

Σημαντικό ρολό στο θρίλερ του μανιακού φαίνεται να παίζει η περιοχή των επιθέσεων ενώ οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι κάτοικος Κηφισιάς. 

Συνολικά εκατόν εξήντα οδηγοί ταξί έχουν πάει στην Ασφάλεια προκειμένου να καταθέσουν στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας του ταξιτζή στην Κηφισιά. 

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top