Τραγωδία Ημαθίας-Τι ζήτησε η μητέρα της άτυχης Κατερινούλας λίγο μετά τον θάνατο της

Θλίψη και δάκρυα στην Αλεξάνδρεια

Κατερίνα Ημαθία

Άσχημη Κυριακή ξημέρωσε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας… Ο ήλιος που βγήκε σε όλη τη χώρα δεν κατάφερε να καλύψει το σκοτάδι που έφερε για την οικογένεια της 14χρονης Κατερίνας Κυροπούλου, ο τόσο ξαφνικός και αναπάντεχος χαμός της.

Η μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου έχασε τη ζωή της, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 18χρονος έπεσε πάνω της, ενώ περίμενε στη διάβαση την Παρασκευή. Αν και για κάποιες ώρες το κορίτσι έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, τα τραύματα της ήταν τόσο σοβαρά, που δεν άντεξε και ξεψύχησε το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο μέσα σε κλίμα οδύνης, με δάκρυα και αβάσταχτο πόνο φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν το άτυχο κοριτσάκι, που έχασε τη ζωή του ενώ περίμενε σε πεζοδρόμιο, λίγα μέτρα πιο μακριά από το σπίτι του.

Συντετριμμένοι οι γονείς της δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον χαμό του παιδιού τους. Αδυνατούν να πιστέψουν πως δεν θα αγκαλιάσουν ξανά την Κατερίνα, πως δεν θα χαϊδέψουν ξανά  τα «χρυσά» της μαλλιά…

"ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ - ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ"

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, υπάρχουν πληροφορίες πως η μικρότερη αδελφή της Κατερίνας δεν έχει μάθει ακόμη τον χαμό της, ενώ κάποιοι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας είπαν ότι δεν είδαν το κοριτσάκι στην κηδεία.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν στο star.gr πως οι γονείς της Κατερίνας είναι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Ειδικά ο πατέρας της, φέρεται σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες να θέλει να πάρει ο ίδιος εκδίκηση για τον χαμό του παιδιού του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Η μητέρας της αδικοχαμένης μαθήτριας, η οποία διατηρεί φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στην πόλη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας γονείς και μαθητές πως για μια εβδομάδα δεν θα γίνουν μαθήματα.

«Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ στη Βιζυηνού 34 στην Αλεξάνδρεια, ενημερώνει τους μαθητές και γονείς πως θα παραμείνει κλειστό την εβδομάδα από την Δευτέρα 6 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου λόγω πένθους.  Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε η ανακοίνωση που εξασφάλισε το “alexandreia-gidas.gr”.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top