ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Οι γυναίκες του Πολεμικού Ναυτικού! Είναι ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΕΣ!

Αυτοψία στην πυραυλάκατο «Γρηγορόπουλος»

Στην πρώτη γραμμή των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται και οι γυναίκες αξιωματικοί! Η κάμερα του Star και ο Λάμπρος Δεμερτζής κατέγραψαν την ζωή τους  πάνω σε πλοίο του πολεμικού ναυτικού, όπου υπηρετούν.

Στην πυραυλάκατο «Γρηγορόπουλος», το διαμέρισμα είναι στελεχωμένο καθ' όλη την διάρκεια του 24ωρου.

«Είμαστε όλοι ένα μέσα στο πλοίο και έχουμε τα ίδια ιδανικά», δηλώνει η νεαρή αξιωματικός από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, Κ.Μπουνάκη, η οποία  που πραγματοποιεί τα όνειρά της στην πρώτη γραμμή. Οι γονείς της πάντως στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής καμαρώνουν. Η δημιουργία οικογένειας θα έρθει αργότερα, καθώς είναι μόλις 25 ετών.

Η 24χρονη Γεωργία Γέρου έχει επιλέξει να γίνει μάχιμη. Γιατί όχι κυβερνήτης σε σκάφος του πολεμικού Ναυτικού!  «Μάχιμος είναι η ειδικότητα που ασχολείται με την γέφυρα και τον οπλισμό κυρίως», λέει η ίδια στο Star. Ήδη τα καταφέρνει εξαιρετικά με τα όπλα. Πέρασε στη σχολή Ναυτικών Δοκίμων και  πλέον η καριέρα της είναι στις γέφυρες και τα καταστρώματα. Οι δικοί της άνθρωποι είναι υπερήφανοι για την εξέλιξή της. «Κατάγομαι από την Πρέβεζα. Η οικογένειά μου δεν έχει κάποια ιδιαίτερη επιθυμία, θέλει μόνο να κάνω αυτό που μου αρέσει, και να μην απογοητευτώ», προσθέτει η 24χρονη.

ΑΣΚΗΣΗ LIVE!

Την ώρα που ένα άλλο σκάφος προσεγγίζει την πυραυλάκατο «Γρηγορόπουλος», πέφτει στην θάλασσα ένας "άνθρωπος", όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ. Αμέσως σημαίνει συναγερμός. Ο αυτοδύτης ρίχνει σωσίβιο, ενώ ετοιμάζουν το φουσκωτό για να τον παραλάβουν. Λίγη ώρα αργότερα  ο "άνθρωπος" εντοπίζεται,  ο δύτης βουτά στην θάλασσα και ανασύρει την πλαστική κούκλα, στο πλαίσιο άσκησης ετοιμότητας των πληρωμάτων, κάτι που μπορεί να συμβεί σε πραγματικές συνθήκες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top