Θέμα star.gr:Αντί να εκτοξευτεί στη ζωή «εκτοξεύτηκε στο θάνατο»-Άγνωστες λεπτομέρειες για το συνοδηγό του γιου της αυτοκρατορίας Τζάμπο

Απαρηγόρητοι οι συγγενείς και οι φίλοι του χαρισματικού νεαρού

Αντί να εκτοξευτεί στη ζωή «εκτοξεύτηκε στο θάνατο»-

Είχε όλη τη ζωή μπροστά του…όμως σε μια στιγμή χάθηκαν όλα! Ο λόγος για τον Ανδρέα Γεωργακόπουλο, τον παιδικό φίλο του γιου της αυτοκρατορίας των Τζάμπο, ο οποίος ήταν συνοδηγός στη μοιραία Πόρσε που σκόρπισε το θάνατο.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τον αβάσταχτο πόνο των γονιών του και των φίλων του. Ακόμη και οι λέξεις «δακρύζουν» μπροστά σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία που συντάραξε την Ελλάδα.

«Ήταν χαρισματικό παιδί»

Το star.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του περιβάλλοντος του αδικοχαμένου Ανδρέα. Κανείς τους δεν ήθελε να πει δημόσια κάτι, όχι ακόμη τουλάχιστον…σεβόμενοι τον πόνο της οικογένειας. Μιας οικογένειας βαθύτατα αστικής που έδωσε όλα τα εφόδια στο παλληκάρι της.

Οι γονείς γιατροί και οι δύο, ο πατέρας καρδιολόγος και η μητέρα παιδίατρος. Μεγάλωσαν τον Ανδρέα με αρχές και ήθος και παρέδωσαν στην κοινωνία ένα παιδί, ανεξάρτητο, μαχητικό και πολλά υποσχόμενο.

Ο Ανδρέας ήταν άλλωστε πρώτος στα μαθήματα αλλά πρώτος και στη…ζωή! Ήξερε πότε θα διαβάσει και πότε θα βγει βόλτα και αυτή η γνώση τον έκανε να πετύχει στις Πανελλαδικές εξετάσεις και να περάσει στο Πολυτεχνείο.

Αγαπούσε την ποδηλασία και το σκι. Αυτά ήταν τα βασικά του χόμπι και τα λάτρευε. Δεν έχανε την ευκαιρία να κάνει εκδρομές. Ήταν παιδί αθλητικό, ευγενικό και πολύ κοινωνικό με υψηλή αυτοπεποίθηση.

«Ήταν ένα παιδί χαρισματικό» είπε χαρακτηριστικά στο star.gr άνθρωπος του περιβάλλοντος του και «καθόλου επιδειξιομανής. Δεν ήταν αυτό που λέμε κακομαθημένο πλουσιόπαιδο».

 

Της Ισμήνης Λέντζου 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top