ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Η στιγμή που η Porsche του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ στο σταθμευμένο ΙΧ

Αλλόφρων ο σύζυγος της 33χρονης δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τον βρήκε

Η ώρα είναι 16:00 ανήμερα Κυριακής της Αποκριάς. Ο κόσμος ξεφαντώνει για το καρναβάλι και προετοιμάζεται για την Καθαρά Δευτέρα. Στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Υπάτης στη Θήβα, ένα Honda Civic μπαίνει στον ειδικό χώρο πάρκινγκ για μια στάση λίγων λεπτών. Τα λεπτά αυτά όμως είναι αρκετά για να σημειωθεί η σκληρότερη τραγωδία των τελευταίων ετών στην άσφαλτο.

Μια Porsche, εμφανίζεται από το πουθενά… Με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς ο οδηγός να την ελέγχει μπαίνει στο χώρο του πάρκινγκ και καρφώνεται πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ακολουθεί ισχυρή έκρηξη και το πολυτελές αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες. Ο οδηγός του, ο 24χρονος Γιώργος, Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη της αυτοκρατορίας παιχνιδιών Jumbo απανθρακώνεται.

Ο συνοδηγός του εκτοξεύεται από το αυτοκίνητο και βρίσκει τραγικό θάνατο, ενώ το ασημένιο Honda έχει κοπεί στη μέση.

Μέσα σε αυτό βρίσκονταν μια 33χρονη μητέρα και το μόλις 3 ετών αγοράκι της. Περίμεναν τον πατέρα της οικογένειας που είχε κατέβει πριν από λίγα δευτερόλεπτα για να πάει στην τουαλέτα.

Και οι δύο βρίσκουν ακαριαίο θάνατο.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες της Εθνικής Οδού, φαίνεται ο χαροκαμένος πατέρας με τη λευκή μπλούζα να πετάγεται έξω από τις τουαλέτες με το που άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο της σύγκρουσης.

Αλλόφρων πηγαίνει μπρος πίσω, κρατά το κεφάλι του, χτυπιέται και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι μέσα σε μια στιγμή ξεκληρίστηκε η οικογένειά του.

Στέκεται για λίγο στο πλάι του κιγκλιδώματος, αδύναμος να συλλάβει αυτό που μόλις έχει συμβεί και μετά τρέχει για να φωνάξει βοήθεια. Είναι όμως αργά, τρεις νέοι άνθρωποι κι ένα μικρό αγγελούδι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, σε ένα τροχαίο που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top