ΜΥΣΤΗΡΙΟ με τους δυο Τούρκους κομάντος

O Γιώργος Σόμπολος μεταδίδει από την Ορεστιάδα

Οι δυο Τούρκοι κομάντος, που, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα, μεταφέρθηκαν στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης όσων συλλαμβάνονται από τις ελληνικές αρχές στην Ορεστιάδα, έδωσαν αποτυπώματα, όνομα κι άλλα στοιχεία που χρειάζονται και που ζήτησαν οι αστυνομικοί. Έπειτα, κατέθεσαν το αίτημα ασύλου.

Στο κέντρο υποδοχής βρίσκονται δεκάδες κοντέινερ με μετανάστες, που παραμένουν εκεί, όταν συλλαμβάνονται. Στην περίπτωση των δυο Τούρκων, αυτό δεν συνέβη, αντιθέτως, απομακρύνθηκαν αμέσως από τον χώρο.

Οι δυο Τούρκοι εμφανίστηκαν στην αστυνομία με τον δικηγόρο τους, γεγονός που προβλημάτισε λίγο τους αστυνομικούς, που αναρωτιούνται πού βρίσκονταν οι άνθρωποι αυτοί τόσες μέρες κι αν είχαν επαφές με τον συγκεκριμένο δικηγόρο. Φαίνεται ότι οι κομάντος ήταν ενήμεροι ότι ο δικηγόρος αυτός ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις, με ανθρώπους, δηλαδή, που μπαίνουν παράνομα στη χώρα και με αιτήσεις ασύλου.  

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top