ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ! Η αδελφή της Φαίης ξεσπά με δάκρυα στο Star-«Δεν είμαι δολοφόνος»

Ψυχίατρος παρακολουθεί την 36χρονη - Δεν έχει επαφές με τον πατέρα της

Στην Θεσσαλονίκη ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια η 36χρονη αδελφή της όμορφης Φαίης από τη Νέα Μάκρη. Παρότι θεωρείται "πέτρα του σκανδάλου" και έχει καταδικαστεί για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία, προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από τον τόπο που μεγάλωσε, αλλά και από τον ίδιο της τον πατέρα.

«Μέχρι τότε ήμουν ένας άνθρωπος πολύ ήπιος, χαμηλών τόνων, είχα τη δουλειά μου, κάποιες παρέες. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω σίγουρα θα έλεγα την αλήθεια στην αστυνομία», είπε η 36χρονη.

Η ίδια συνεχίζει να συμμετέχει σε καλλιστεία σκύλων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, μαζί με τα αγαπημένα της τετράποδα. Καταδικάστηκε για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία. Προσπάθησε να καλύψει τον 25χρονο κατηγορούμενο, καθώς τον φοβόταν, έχει πει η ίδια.

Ο δικηγόρος της αδελφής της Φαίης, κύριος Θάνος Πλεύρης είπε πως «η ψυχολογική  κατάσταση της 36χρονης δεν είναι καλή, υπάρχουν γενικότερα προβλήματα, παρακολουθείται και ψυχιατρικά. Θέλουμε να μας αποδοθεί αυτό που έχουμε κάνει και όχι αυτό που κάποιοι άλλοι φαντάζονται».

Η 36χρονη δεν εμφανίστηκε χθες Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, όπου ξεκίνησε η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης για τη δολοφονία της αδερφής της. Εκεί ήταν ο πατέρας της, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν έχει καμία σχέση πια με την κόρη του.

«Δεν έχω επαφές μαζί της, την έχω δει 1-2 φορές, όταν ήρθε για τα 9μερά της μάνας της. Στην κηδεία της μητέρας της όμως δεν ήρθε», είπε ο πατέρας των δύο κοριτσιών στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Θεωρώ ότι κάπου ο πατέρας μου έχει μπερδευτεί, έχει χάσει τον πραγματικό κατηγορούμενο. Εγώ κατηγορούμαι για ψευδορκία. Δεν είμαι δολοφόνος», ισχυρίζεται η 36χρονη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top