«Μου κρατούσαν τα πόδια και με χτυπούσαν»-Σοκάρει η επίθεση που δέχτηκε από 4 παιδιά υπάλληλος φαρμακείου στο Περιστέρι

Τι λέει στο star.gr για το τραγικό συμβάν-Πώς κατάφερε να γλυτώσει από τα χέρια τους-Πρώτη ανάρτηση: 20-02-2017 10:18

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες από την επίθεση που δέχτηκε το Σάββατο το πρωί η υπάλληλος ενός φαρμακείου στο Περιστέρι, όταν εισέβαλαν μέσα τέσσερα ανήλικα παιδιά, 9,11 και 12 ετών, τα οποία την ακινητοποίησαν και την λήστεψαν.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, πρόκειται για τέσσερις Ρομά, οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν ένα μικρό χρηματικό ποσό, αλλά στη συνέχεια συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Το star.gr επικοινώνησε με την υπάλληλο του φαρμακείου (η οποία δεν ήθελε να δημοσιευτεί το όνομά της), και μας περιέγραψε πώς έγινε η σοκαριστική επίθεση:

«Μπήκαν μέσα στο φαρμακείο στις 10 το πρωί του Σαββάτου. Τα δυο προχώρησαν πιο μέσα στον χώρο του φαρμακείου που απαγορεύεται, τους φώναξα να βγουν έξω δεν με άκουσαν. Το ένα μου άρπαξε τα πόδια να με κρατήσει ακίνητη, τα άλλα τρία με χτυπούσαν για να μην πάρω τηλέφωνο. Έτυχε, περνούσε ένας κύριος απ΄έξω που με είδε και μπήκε, τα κράτησε εδώ, ήρθε η αστυνομία και τα πήρε».

Όπως μας εξήγησε η υπάλληλος, «τα ξύλινα όπλα τα βρήκαν μετά οι αστυνομικοί, πεταμένα στο πάτωμα. Εγώ δεν τα είδα ποτέ, δεν με απείλησαν δηλαδή με αυτά όπως γράφτηκε. Με τα χέρια με τραβούσαν».

Σε κατάσταση σοκ ακόμα, η υπάλληλος εξήγησε πως μετά την επίθεση «δεν έχω τραυματιστεί, απλά δεν μπορούσα να κουνηθώ επειδή ήταν όλα μαζί πάνω μου».

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη
E-mail: chvergioti@star.gr

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top