ΧΑΟΣ στη Θεσσαλονίκη: Ξύλο, τραυματίες και άγρια επεισόδια μεταξύ Σκοπιανών-Σέρβων και Γερμανών φιλάθλων

Μάχες σώμα με σώμα-Τραυματίστηκαν δυο άτομα

Χαμός έγινε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη μεταξύ Σκοπιανών, Σέρβων και Γερμανών φιλάθλων.

Όπως θα δείτε και στο video, τα επεισόδια έγιναν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μπροστά στα μάτια των έντρομων  πελατών, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε.

Σέρβοι οπαδοί της Παρτιζάν με σιδηρολοστούς και δοκάρια επιτέθηκαν σε Γερμανούς και Σκοπιανούς οπαδούς  που τους περίμεναν στην είσοδο του ξενοδοχείου. Ακολούθησε το απόλυτο χάος. Αίμα, ξύλο, τραυματισμοί, ακόμα και φωτιές στο δρόμο.

Ο αγώνας της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ ήταν η αφορμή για να βρεθούν αντιμέτωποι στη Θεσσαλονίκη οι Σέρβοι οπαδοί της Παρτιζάν με τους Σκοπιανούς οπαδούς της Βάρνταρ. Άσπονδοι εχθροί που είχαν άγριες διαθέσεις  από την πρώτη στιγμή  που έφθασαν στην πόλη.

Οι Σέρβοι έφθασαν στη Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξουν τον ΠΑΟΚ και οι Σκοπιανοί τη Σάλκε. Οι αξιωματικοί όμως της αστυνομίας γνώριζαν ότι η άφιξη τους δεν ήταν τυχαία.

Απο την μανία τους δεν γλίτωσε ούτε καφετέρια στη Λεωφόρο Νίκης.Οι περιγραφές των υπαλλήλων για τις σκηνές που έζησαν σοκάρουν:

Η επίθεση στην καφετέρια σήμανε συναγερμό στις αρχές. Αστυνομικοί συνοδεύαν τους Γερμανούς οπαδούς της Σαλκε και τους Σκοπιανούς οπαδούς της Βάρνταρ σε κάθε τους  μετακίνηση.

Ο φόβος ήταν να μην εμπλακούν με τους Σέρβους οπαδούς .

Οι έλεγχοι λίγο πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο ήταν εξονυχιστικοί.

Για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη έγραψαν οι περισσότερες γερμανικές εφημερίδες και ιστοσελίδες με εκτενή ρεπορτάζ και φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top