Σκέψεις για μυστικούς αστυνομικούς στα ΜΜΕ-Οδηγοί και ελεγκτές κάνουν μεροκάματα του τρόμου!

Κουκουλοφόροι βανδαλίζουν ανενόχλητοι-Οι εργαζόμενοι φοβούνται να πάνε στη δουλειά τους

Ακόμα και μυστικούς αστυνομικούς σκέφτεται να τοποθετήσει  η ελληνική αστυνομία σε λεωφορεία και τρόλεϊ για να φρενάρει τους βανδαλισμούς στα οχήματα.

Πάντως οι ομάδες νεαρών -που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους-  συνεχίζουν ανενόχλητοι, το μπαράζ επιθέσεων. Η καθημερινή βάρδια οδηγών και ελεγκτών έχει μετατραπεί σε μεροκάματo του τρόμου.

Οι συγκεκριμένες ομάδες,  σπάνε τις πόρτες των οχημάτων, καταστρέφουν και κλέβουν τα ακυρωτικά μηχανήματα, γράφουν με σπρέι συνθήματα στα οχήματα.

Τις τελευταίες 48 ώρες προκάλεσαν φθορές σε οκτώ τρόλεϊ και 12 λεωφορεία. Είναι ενδεικτικό ότι από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα έχουν κλέψει, βανδαλίσει και κάψει περίπου 100 ακυρωτικά μηχανήματα. Το κάθε ένα μηχάνημα, νέου τύπου που τοποθετείται σε λεωφορεία και τρόλεϊ κοστίζει 1100 ευρώ, ενώ αυτά στο μετρό και τον ηλεκτρικό 2000 ευρώ. Τις επιπτώσεις πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Οι εργαζόμενοι φοβούνται…. δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει στη διάρκεια της βάρδιας, όπως λένε με την αδράνεια των υπευθύνων,  απαξιώνονται στις συγκοινωνίες.

Οι καταστροφείς έχουν ως λάβαρο τις ελεύθερες μετακινήσεις και τάσσονται κατά της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top