«Greek Freak»: Το ελληνικό γραφικό που ταξίδεψε στο Μπρούκλιν και έφερε γούρι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τι δηλώνει στο star.gr ο άνθρωπος που το δημιούργησε-Η ελληνική βραδιά που έμεινε αξέχαστη στον μπασκετμπολίστα- φαινόμενο

Το… «θαύμα» του έκανε για ακόμα μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος λίγο πριν το ντεμπούτο του στο «All Star Game», έδωσε έναν αξέχαστο αγώνα στο Μπρούκλιν, εναντίον των Μπρούκλιν Νετς.

Ωστόσο αυτή τη φορά δεν ήταν «μόνος», αλλά είχε στο πλευρό του εκατοντάδες Έλληνες της ομογένειας, οι οποίοι τον συνόδευσαν με μια υπέροχη αφίσα, και ένα γραφικό που… «ταξίδεψε» από την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να φέρει γούρι στον μπασκετμπολίστα-φαινόμενο.

Όλα ξεκίνησαν, από τον Νίκο Γκιουλέ, Έλληνα ομογενή φαρμακοποιό, ο οποίος με την σύζυγό του Ειρήνη και τα τρία τους παιδιά, Νίκο, Μαρία και Μιχάλη, ετοίμασαν ένα μεγάλο πανό το οποίο εκφράζει τόσο την αγάπη τους για την Ελλάδα, όσο και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που τους κάνει συνεχώς περήφανους.

Για να τα καταφέρουν, ζήτησαν την άδεια να χρησιμοποιήσουν ένα από τα πολλά γραφικά που είχε ετοιμάσει και είχε δημοσιεύσει στο Facebook και στο Instagram (με αποτέλεσμα να γίνουν viral), ο Έλληνας graphic designer, Νίκος Χάλαρης, (ο οποίος είναι επίσης μεγάλος fan του Αντετοκούνμπο).

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ

Το star.gr επικοινώνησε με τον Νίκο Χάλαρη, ο οποίος μας εξήγησε πώς το γραφικό του «ταξίδεψε» στη άλλη άκρη της γης:

«Αρχικά είχα ποστάρει μια φώτο του Αντετοκούνμπο με την Ακρόπολη. Ο Νίκος Γκιουλές, Ελληνοαμερικανός που μένει στη Νέα Υόρκη, την είχε δει τυχαία και με είχε ρωτήσει αν μπορώ να του στείλω την φώτο με την Ακρόπολη, αλλά δεν την είχα φτιάξει σε μεγάλη ανάλυση ώστε να μπορούν να την τυπώσουν. Οπότε του έστειλα τα αρχεία που είχα σε μεγαλύτερες αναλύσεις και διάλεξαν αυτό το συγκεκριμένο».

(Η εν λόγω φώτο με την Ακρόπολη, όπως μας είπε ο Νίκος Χάλαρης έχει διαμοιραστεί πάνω από 2.000 φορές το έχουν βάλει όλα τα ελληνικά αθλητικά sites, και στην ΕΡΤ το είχαν πίσω σε video wall)

Όπως μας εξήγησε ο Έλληνας graphic designer, «οι Μιλγουόκι Μπακς του Αντετοκούνμπο, έπαιζαν στη Νέα Υόρκη. Οπότε μαζεύτηκαν εκεί όλοι οι Έλληνες της Νέας Υόρκης και ήθελαν να κάνουν κάτι εντυπωσιακό. Γι΄αυτό ήθελαν να τυπώσουν το μπάνερ και να μαζευτούν με τα παιδιά ώστε να βγάλουν φωτογραφία».

Το γραφικό που ταξίδεψε τελικά στο Μπρούκλιν-"Greek Freak"- και ενσωματώθηκε στο ελληνικό πανό

Η ελληνική βραδιά όπως θα δείτε παρακάτω με το ελληνικό πανό που έγραφε «Greek Freak» και είχε τυπωμένη την φωτογραφία του Έλληνα μπασκετμπολίστα με τις λέξεις «Μα εγώ είμαι Έλληνας-Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», δεν άφησε ασυγκίνητο και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος την ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media (Facebooκ και Instagram), συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes.

ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA TOY Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

«Eίναι ωραίο να βλέπεις ένα γραφικό σου να ταξιδεύει. Είμαι περήφανος! Τα είχα κάνει επειδή γούσταρα. Για τον Αντετοκούνμπο τα είχα κάνει όταν όλοι ποστάραμε το NBA Vote. Τον είχα ταγκάρει κιόλας» δήλωσε στο star.gr ο Νίκος Χάλαρης.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ GRAPHIC DESIGNER ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ

Για την ιστορία πάντως, να σας ενημερώσουμε πως τόσο το Ελληνικό γραφικό «Greek Freak» όσο και οι Έλληνες που είχαν μαζευτεί εκεί, έφεραν γούρι στον Έλληνα μπασκετμπολίστα, ο οποίος στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς είχε 33 πόντους, πόντους - 9 ριμπάουντ - 3 ασιστ - 4 κλεψίματα και 1 μπλοκ , με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 129- 125, φέρνοντας τη νίκη στους Μπακς, παρόλο που έπαιζαν στην έδρα των Νετς στο Μπρούκλιν.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη
E-mail: chvergioti@star.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top