Συγκλονιστικό video: Τσικνοπέμπτη στα συσσίτια-Στην ουρά για ένα πιάτο δωρεάν φαγητό

Μακάρι του χρόνου να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες (VIDEO)

Έλληνες , με τα ίδια συναισθήματα, με τις ίδιες αγωνίες, με την ίδια αβεβαιότητα για το μέλλον, περιμένουν υπομονετικά, για ένα πιάτο φαγητό και λίγο ψωμί. Να θρέψουν το θεριό της πείνας που κρύβεται μέσα τους εν έτει 2017. Όσοι είχαν ακόμα το κουράγιο βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου για ένα πιάτο δωρεάν φαγητό που πρόσφεραν παραγωγοί από την Νάξο, λόγω Τσικνοπέμπτης.

Όπως θα δείτε και στο video, ο κύριος Γιώργος Ντούνης περίμενε καρτερικά στην ουρά για ένα πιάτο φαγητό. Έσπρωξε. Κρατήθηκε από τα κάγκελα και τελικά τα κατάφερε. Με το πιάτο στο χέρι έστρωσε τραπέζι. Το μάτι του έπεσε πάνω σε κάδο απορριμμάτων. Δεν το σκέφτηκε λεπτό.

Στο video θα δείτε και τον κύριο  Αριστοτέλη Οικονόμου. Συνταξιούχος 40 χρονιά ηλεκτρολόγος. Κοντοστέκεται στην ουρά για να φάει. Να’ ναι καλα η Τσικνοπέμπτη.

Χιλιάδες άνθρωποι στα όρια της εξαθλίωσης δίνουν καθημερινά αγώνα δρόμου για ένα πιάτο φαγητό. Άνθρωποι όλων των ηλικιών περιμέναν καρτερικά για ένα πλαστικό πιάτο με φαγητό. Για ένα σουβλάκι, λίγες πατάτες και μια φέτα ψωμί.

Άντε και του χρόνου παιδιά να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top