Μετά την μαρτυρική δολοφονία του ιερέα, ο δράστης κακοποίησε άγρια και τον σκύλο του-Στοιχεία που σοκάρουν

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 47χρονου-Έναν ψηλό γεροδεμένο άνδρα αναζητούν οι αστυνομικοί

Έναν ψηλό γεροδεμένο άνδρα που πρόσφατα είχε επισκεφθεί το σπίτι του άτυχου αρχιμανδρίτη στο Γέρακα, αναζητούν οι αστυνομικοί προσπαθώντας να εξιχνιάσουν τη στυγερή δολοφονία που είχε ως κίνητρο τη ληστεία.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, εκατοντάδες πιστοί συνόδευσαν τον ιερέα στην τελευταία του κατοικία.

Συντετριμμένοι από τη στυγερή δολοφονία του πατέρα Ιερόθεου, εκατοντάδες πιστοί από όλη την Αθήνα,  κατέκλεισαν το μεσημέρι της Πέμπτης την μικρή εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Πεντέλη, για να πουν το τελευταίο αντίο στον ιερέα που λάτρευαν.

Για τους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών πρόσωπο κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης είναι πιθανότατα ένας ψηλός γεροδεμένος άνδρας που τον τελευταίο καιρό,  κυρίως τα απογεύματα, επισκεπτόταν τον 47χρονο αρχιμανδρίτη στο σπίτι του στο Γέρακα.

Ήταν ίσως αυτός ο άνδρας, η παρουσία του οποίου, όπως υποψιάζονται οι αστυνομικοί, έκανε τον άτυχο αρχιμανδρίτη να ανοίξει ανυποψίαστος την πόρτα του διαμερίσματος.Ο ιερέας άλλωστε είχε αναπτύξει  πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Η στυγερή δολοφονία είχε ως κίνητρο τη ληστεία. Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι από την αγριότητα του δράστη ο οποίος δεν δίστασε να κακοποιήσει ακόμη και το μικροκαμωμένο σκύλο του θύματος. Όταν αποκαλύφθηκε το έγκλημα το σκυλάκι ήταν κουλουριασμένο από τον τρόμο και ακίνητο σε μια γωνιά του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη βιολογικού υλικού αλλά και κάποια δακτυλικά αποτυπώματα που ίσως τους οδηγήσουν στην ταυτότητα του δολοφόνου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top