ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ στην κηδεία του ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ιερέα! Στερνό αντίο στον ναό που λειτουργούσε- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ STAR

Το ποίμνιό του τον αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια

Η τελευταία πράξη του δράματος στη συγκλονιστική υπόθεση της άγριας δολοφονίας του πατέρα Ιερόθεου, παίχτηκε σήμερα, Πέμπτη. Ο ιερέας έχασε με βάναυσο τρόπο τη ζωή του στο σπίτι του στον Γέρακα, πριν λίγες ημέρες, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου στην Πεντέλη, εκεί που λειτουργούσε ο αδικοχαμένος ιερέας, μαζεύτηκαν εκατοντάδες άτομα, άνθρωποι της περιοχής, συγγενείς και φίλοι του, όπως κι άνθρωποι τους οποίους ο Ιερόθεος είχε βοηθήσει, για να βρεθούν κοντά του για τελευταία φορά. Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τον άνθρωπο αυτόν.

Στο ήσυχο, τις υπόλοιπες μέρες, δρομάκι μπροστά από την εκκλησία, στην οδό Αγίου Γεωργίου, επικρατούσε κομφούζιο από τα αυτοκίνητα που σταματούσαν, έστω και για δυο λεπτά, ίσα για να προλάβουν οι πιστοί που τον αγαπούσαν να ανάψουν ένα κεράκι.

Πολλοί πιστοί ήρθαν κι από την Πάτμο, τον τόπο καταγωγής του πατέρα Ιερόθεου, στον οποίο ανακάλυψε τον εκκλησιαστικό κόσμο και που του γεννήθηκε η επιθυμία να τον ακολουθήσει.

 

 

Ο κόσμος που πήγε να αποχαιρετήσει τον Αρχιμανδρίτη Ιερόθεο ήταν συντετριμμένος. Αδυνατούσε να πιστέψει ότι κάτι τόσο φριχτό είχε συμβεί στον δικό τους άνθρωπο. 

Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι αστυνομικές έρευνες είναι επικεντρωμένες σ’ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με το οποίο φαίνεται ότι είχε επαφές ο Αρχιμανδρίτης. Οι αστυνομικοί αναζητούν το πρόσωπο αυτό, να του πάρουν κατάθεση για να δουν ποιες ήταν οι σχέσεις του με τον Ιερόθεο και, στη συνέχεια, να δουν αν υπάρχει εμπλοκή του στην άγρια δολοφονία του Αρχιμανδρίτη.  

Στις έως τώρα έρευνες, στα ευρήματα που υπήρχαν στο σπίτι, βρέθηκε μόνο το γενετικό υλικό του ίδιου του Ιερόθεου. Οι έρευνες δεν έχουν ολοκληρωθεί, όμως, ακόμα, ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας ερευνώνται κι άλλα στοιχεία που έχουν βρεθεί. Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top