ΣΟΚ στην Κρήτη-Βρέθηκε σκελετός νεαρού άνδρα σε πηγάδι-ΦΩΤΟ από το σημείο

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα-Ανήκει στον εξαφανισμένο Στήβεν Κουκ;

ΣΟΚ στην Κρήτη-Βρέθηκε σκελετός νεαρού άνδρα σε πηγάδι

Ένα μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα Μάλια.

Όπως μεταδίδει το neakriti, βρέθηκε ένας σκελετός στην περιοχή κοντά στο νεκροταφείο, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση, καθώς άρχισαν τα σενάρια για το πρόσωπο στο οποίο ανήκει η σορός.

Όπως βλέπετε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, καθώς το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε σε πηγάδι της περιοχής, μαζί με μια δερμάτινη ζώνη και μια φωτογραφική μηχανή μιας χρήσεως, παλαιότερης δεκαετίας.

Εκτός από τις Αρχές, στην περιοχή βρέθηκε και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα οστά φάινεται να ανήκαν σε νεαρό άνδρα μετρίου αναστήματος και δεν φαίνεται από την πρώτη εικόνα να υπήρξε τραύμα. Άγνωστο παραμένει αν έπεσε στο πηγάδι ή μεταφέρθηκε στο σημείο.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ-ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ ΚΟΥΚ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ;

Προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ξεκίνησε έρευνα της αστυνομίας η οποία ανοίγει μεταξύ άλλων και υποθέσεις του παρελθόντος. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κλείσει η υπόθεση  του Στήβεν Κουκ και συνειρμικά τα στοιχεία θύμισαν έντονα το φάκελο εξαφάνισης του νεαρού Βρετανού.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΚΟΥΚ:

Ο νεαρός Βρετανός εξαφανίστηκε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες τη μέρα που έφτασε για διακοπές στα Μάλια το Σεπτέμβριο του 2005. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν, χωρίς ποτέ να δοθεί απάντηση στην οικογένειά του για το τι ακριβώς συνέβη στον 20χρονο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top