Συγκλονίζει ο πατέρας του Παντελίδη μιλώντας στο Star: «Μας λείπει το κρεβατάκι του… Το παιδί μου ζητάω!»

«Δεν πιστεύουμε ακόμα ότι έχει φύγει»

Ένα χρόνο μετά τον αναπάντεχο χαμό του παιδιού του, ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη ανοίγει την καρδιά του στην κάμερα του Star αι αποκαλύπτει στοιχεία για την υπόθεση, που δεν έχουν ακουστεί.

Η ατμόσφαιρα στο ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή ήταν βαριά όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr. Ο πατέρας του, κάποια στιγμή λύγισε και βγήκε έξω από τον ιερό ναό, του Αγίου Σπυρίδωνα. Όμως... αντέχει, γιατί, όπως εξομολογείται στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αισθάνεται ότι ο γιός του ζει ακόμα:

«Δεν πιστεύουμε ακόμη ότι έχει φύγει το παιδί μας. Νομίζουμε ότι έχει κάνει ένα ταξίδι μακρινό κι ότι θα γυρίσει κάποια στιγμή . Η κυρία Αθηνά μου λέει κάποια στιγμή "Το παιδί μου θέλω!". Εκτός από το καλλιτεχνικό και όλο αυτό το φαινόμενο που λέμε, είναι και κάτι ανθρώπινο στην οικογένεια. Μας λείπει, λείπει ένα μέλος , λείπει το κρεβατάκι του, λείπει εκεί που κοιμόταν. Το παιδί μου ζητάω... Ούτε τα τραγούδια του, ούτε τη ζεϊμπεκιά μου, ούτε τις βραδιές...»

Βαθιά λυπημένος, ο  Σταύρος Παντελίδης ξεσπά και μοιράζεται μαζί μας το παράπονό του για τα δύο κορίτσια που... πρωταγωνίστησαν εκείνο το πρωινό, στο τραγικό δυστύχημα  Ένα παράπονο, ανθρώπινο , που τον πληγώνει βαθιά:

«Ένα σκύλο να χτυπήσεις, θα έρθεις στον ιδιοκτήτη και θα του πεις ξέρεις κάτι, τον πάτησα ρε φίλε, ή κάτι μου συνέβη. Εενώ εμείς παρουσιαστήκαμε στην τραυματισμένη , με λουλούδια και γλυκά κι αυτά, για ποιο λόγοδεν ήρθανε εδώ να πουν,  ξέρετε κυρία Αθηνά, συνέβη αυτό. Ααπό την πρώτη στιγμή πιστεύουμε ότι το ατύχημα δεν έγινε από τον Παντελή».Συγκινητική είναι και η εξομολόγηση ενός  στενού φίλου και συνεργάτη του τραγουδιστή. Ο Γιάννης Ζακάκης, ήταν η...σκιά του Παντελή, εκείνος που τον ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του σε...κάθε διαδρομή, ο άνθρωπος που ήταν δίπλα του τη μοιραία νύχτα , έως τις 3.00 μετά τα μεσάνυχτα:

«Να σου πω  την αλήθεια, νιώθω και κάποιες τύψεις γι' αυτό.Άμα τον ακολουθούσα θα έπαιρνα εγώ το αυτοκίνητο 100%. Και το ‘χω λίγο βάρος μέσα μου , αυτό το ότι δεν ακολούθησα. Ήταν η πρώτη φορά που δεν πήγα κάπου μαζί του. Δεν φανταζόμουνα δηλαδή ότι θα τον αφήσω, ότι ο Παντελής θα φύγει και δεν θα τον ξαναδώ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top