ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR! ΛΥΓΙΖΕΙ ο πατέρας του Παντελίδη: Περιμέναμε την Φρόσω Κυριάκου και την Μίνα Αρναούτη στο σπίτι

Τι είπε για τον Παντελή, τις ηχηρές απουσίες από το ετήσιο μνημόσυνο του και τον πόνο της οικογένειας - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 13-02-2017 16:13

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκανε ο Σταύρος Παντελίδης, λίγες ώρες μετά το ετήσιο μνημόσυνο του γιου του.

Συγκινημένος με φωνή που συχνά «έσπαγε» ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, παραδέχτηκε on camera τον μεγάλο πόνο της οικογένειας για το χαμό του καλλιτέχνη, ο οποίος σκοτώθηκε, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στο τροχαίο δυστύχημα.

Ο Σταύρος Παντελίδης αποκάλυψε πως για εκείνον και την οικογένεια του, ο Παντελής είναι σαν να μην έχει φύγει ποτέ. Όπως είπε όλοι στην οικογένεια θεωρούν ότι τραγουδιστής λείπει σε μεγάλο ταξίδι.

«Δεν πιστεύουμε ότι έχει φύγει το παιδί μας, πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει», είπε μεταξύ άλλων, κάνοντας ειδική αναφορά στην στήριξη και την αγάπη του κόσμου απέναντί στην οικογένεια του.

Αναφερόμενος στην σύζυγο του Αθήνα, ο κύριος Σταύρος Παντελίδης, δεν άντεξε, έσπασε στην κάμερα, λέγοντας πως η γυναίκα του ζητάει τον Παντελή. «Η Αθηνά μου, λέει “θέλω το παιδί μου, θέλω το παιδί μου”. Μας λείπει, λείπει το κρεβατάκι του, εκεί που κοιμόταν».

Κληθείς να σχολιάσει την απουσία διασήμων φίλων του Παντελή, οι οποίοι στην κηδεία του έκλαιγαν με "μαύρο" δάκρυ, αλλά δεν εμφανίστηκαν στο ετήσιο μνημόσυνο του, ο κύριος Σταύρος Παντελίδης είπε χαρακτηριστικά «οι άνθρωποι έχουν τις δουλειές και τις αγωνίες τους. Συνήθως όλοι λένε, δεν ήρθα γιατί είχα κάποια προβλήματα… Τους έχει πει γιατρός “όταν κάνετε μαλ@κία, θα λέτε ότι δεν μπορούσα να έρθω, γιατί είχα προβλήματα”».

O ίδιος πιστεύει ότι το δυστύχημα δεν το προκάλεσε ο Παντελής,εκφράζοντας το παράπονο της οικογένειας που οι συνεπιβάτιδες του γιου του, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, δεν τους επισκέφτηκαν  να τους πουν πως έγινε το τροχαίο.

«Έπρεπε τα κορίτσια, και κυρίως η κοπέλα που δεν τραυματίστηκε να έρθει να μας πει τι έγινε. Για ποιο λόγο, ενώ εμείς πήγαμε με λουλούδια και γλυκά στην τραυματισμένη , αυτές δεν ήρθαν να μας πουν τι έγινε;», είπε μεταξύ άλλλων.

«Όταν κλείνουν οι πόρτες, κλαίμε», είπε κλείνοντας και πρόσθεσε «το παιδί μου ζητάω, όχι τα τραγούδια του, ούτε τις ζεμπεκιές του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top