Μόνος και σε δραματική κατάσταση ο πατέρας του Παντελίδη!Αδυνατεί να πιστέψει τον χαμό του Παντελή-ΦΩΤΟ star.gr

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου καλλιτέχνη

Σταύρος Παντελίδης

Θλιμμένος, μελαγχολικός και απαρηγόρητος ήταν ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, στο ετήσιο μνημόσυνο του καλλιτέχνη, το πρωί της Κυριακής.

Καμία κουβέντα δεν μπορούσε να απαλύνει τον πόνο του Σταύρου Παντελίδη, ο οποίος παλεύει μαζί με την οικογένεια του, εδώ και ένα χρόνο να συνηθίσει να ζει χωρίς τον Παντελή.

Συγκλονισμένος και βαθιά λυπημένος, ο Σταύρος Παντελίδης δεν άντεξε να παρακολουθήσει όλη την τελετή του παιδιού του και βγήκε κάποια στιγμή έξω από τον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας.

Σαν γονιός δεν άντεξε να βλέπει τα κόλλυβα του παιδιού του. Ο Σταύρος Παντελίδης, όπως η σύζυγος του Αθηνά, είχαν άλλα όνειρα για το καμάρι τους, που έφυγε ξαφνικά το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά τον αναπάντεχο χαμό του παιδιού τους, και μετά από 12 σκληρούς μήνες, ο Σταύρος Παντελίδης πήγε στο προπό, θυμήθηκε για ακόμη μια φορά τις στιγμές που περνούσε εκεί με όλη την οικογένεια του και άνοιξε την πόρτα για όλο τον κόσμο που ήθελε να τους συλλυπηθεί.

Μετά την εκκλησία και τα νεκροταφεία, ο Σταύρος Παντελίδης άνοιξε το μαγαζί του, έβαλε στο ραδιόφωνο τραγούδια του παιδιού του, κάθισε μόνος σε μια καρέκλα και δεχόταν λόγια στήριξης και συμπαράστασης από κόσμο που αγάπησε πολύ το γιο του.

Σε μια άλλη γωνία του μαγαζιού συντετριμμένη και βουρκωμένη καθόταν η Αθηνά Παντελίδου. Δίπλα της, τα δύο παιδιά της, Τριαντάφυλλος και Νίνο, και η αδελφή της. Όλοι τους υποδέχονταν τους θαυμαστές του Παντελή, τιμώντας τη μνήμη του καλλιτέχνη.

Ρεπορτάζ: Γιαννοπούλου Τζωρτζίνα

Επιμέλεια: Άννα Σταματιάδου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top