ΧΑΚΑΡΑΝ το περίφημο...site παραπόνων του Φλαμπουράρη

Δεν πρόλαβε καλά καλά να εγκαινιαστεί κι "έπεσε"

Το site παραπόνων που εγκαινίασε ο Αλέκος Φλαμπουράρης δέχεται από χθες τα emails των πολιτών και αρκετά άρχισαν ήδη ....να ανταποκρίνονται. Άλλοι εκτιμούν όμως πως όλοι οι υπουργοί -και όχι μόνον ο Αλέκος Φλαμπουράρης- θα έπρεπε μετά από δύο χρόνια να γνωρίζουν τι τραβάει ο πολίτης στην καθημερινότητά του.

Δεν πρόλαβε καλά - καλά να εγκαινιαστεί το site παραπόνων του Αλέκου Φλαμπουράρη και το χάκαραν το πρωί, με τη λέξη "Στοκχόλμη", επάνω αριστερά. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε αμέσως. Συνολικά από χθες μέχρι και σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι, 324 είπαν τα παράπονα τους.

Το 90% των emails είναι προβλήματα καθημερινότητας και το 10% τρολάρισμα. Τι απασχολεί όμως τους πολίτες;

  • Η ταλαιπωρία με τις ουρές στο ΙΚΑ.
  • Πώς θα μπουν επιχειρήσεις στα προγράμματα ΕΣΠΑ.
  • Οι περιοχές που δεν έχουν μηχανήματα μαστογραφίας.
  • Τα νησιά χωρίς τακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση.
  • Οι ρυθμίσεις για τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ.

 

«Με τη συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο site παραπόνων. Η απορία όμως των πολιτών είναι μια : πως είναι δυνατόν ο υπουργός Επικρατείας να μην γνωρίζει τα προβλήματα που δυσκολεύουν τη ζωή όλων μας και να χρειάζεται να του τα στέλνουν οι πολίτες γραπτώς.

Μετά από δυο χρόνια διακυβέρνησης το Μαξίμου αποφάσισε να ακούσει ή μάλλον να ...διαβάσει μέσω της ιστοσελίδας kathimerinotita.gov.gr, ό,τι ταλαιπωρεί καθημερινά τους πολίτες.

Όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το star.gr, με το hashtag #askflampouraris, τα tweets των πολιτών είναι απολαυστικά. 

Γράψτε το προσωπικό email του Αλέκου Φλαμπουράρη και στείλτε του τα παράπονα σας, "a.flampouraris@parliament.gr" και καλή σας επιτυχία!

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top