ΝΤΟΥ στα σκαλάκια της Βουλής! Το πανό, οι ΑΕΚτζήδες και οι καλόγεροι της Μονής Εσφιγμένου!

Προειδοποίηση Βούτση στον Μιχαλολιάκο για την συμπαράσταση της Χρυσής Αυγής

Δύο πανό (τα οποία έγραφαν «κάτω τα χέρια από τη Μονή Εσφιγμένου»)  κατάφεραν να αναρτήσουν πάνω από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, υποστηρικτές των ζηλωτών μοναχών  της Μονής Εσφιγμένου, σε απόσταση λίγων μέτρων από την κτίριο του κοινοβουλίου, πιάνοντας στον ύπνο την φρουρά!  

300 περίπου άτομα,  υποστηρικτές των ζηλωτών  της Μονής, είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας  απέναντι από τη Βουλή, στο υπουργείο Εξωτερικών,  για την πρόσφατη καταδίκη μοναχών που είναι αντίθετοι στον «κανονικό» ηγούμενο της Μονής και είχαν χρησιμοποιήσει μέχρι και… μολότοφ στα επεισόδια που είχαν γίνει στο Άγιον Όρος!    

Άγνωστο πώς, ομάδα περίπου 15 ατόμων που κατά δήλωσή τους είναι οπαδοί της…  ΑΕΚ και  συμπαραστέκονταν στους… μοναχούς και στους υποστηρικτές τους ,  κατάφεραν να περάσουν απέναντι και να ανεβούν στα σκαλιά που οδηγούν από τον Άγνωστο Στρατιώτη στη Βουλή κρεμώντας  τα δύο πανό.    

Τελικά, μετά από επέμβαση διμοιριών των  ΜΑΤ (με τους οποίους ακολούθησε μάλιστα  «μάχη» στην προσπάθεια των αστυνομικών να αποσπάσουν  το ένα πανό),  οι διαμαρτυρόμενοι  αποχώρησαν προς στιγμήν, για να ακολουθήσει καταδίωξη στη λεωφόρο Αμαλίας!

Οι διαμαρτυρόμενοι πάντως επέστρεψαν αργότερα έξω από την Βουλή  και παραμένουν στην Βασιλίσσης Σοφίας, έχοντας ανάψει κεριά!  

Και η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των ζηλωτών  

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βουλευτές  Μπαρμπαρούσης, Λαγός, Παππάς, Παναγιώταρος  και Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής, βγήκαν έξω από τη  Βουλή (στην οποία βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για το πόρισμα της εξεταστικής) και μίλησαν στους διαμαρτυρόμενους σε ένδειξη συμπαράστασης.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος επισήμανε στον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης  στην Ολομέλεια,  ότι αναλαμβάνει  την ευθύνη με τέτοιου είδους συμπεριφορά των βουλευτών του για τα όσα ενδέχεται να συμβούν.  Παρόμοια παρατήρηση  είχε κάνει προηγουμένως ο κ. Βούτσης και στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγό, με τον οποίο μάλιστα είχε και έντονο διάλογο, όταν του ζήτησε να τελειώσει την ομιλία του. "Εσείς έχετε τελειώσει" απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής!            

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top