Αγωγή κατά των ομογενών από την μητέρα της Μυρτούς- Καταγγέλλει ότι δεν της έχουν δώσει τα χρήματα από τον έρανο

ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε η κα Κοτρώτσου στο Star - Πρώτη ανάρτηση 28-01-2017 21:32

Τρία χρόνια η Μυρτώ δίνει έναν προσωπικό αγώνα ζωής στο κέντρο αποκατάστασης Animus στη Λάρισα. Πρόσφατα υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στα χέρια για να απαλλαγεί από τους πόνους.

Η μητέρα της,  Μαίρη Κοτρώτσου,  καταγγέλλει στο Star πως δεν πήρε ποτέ τα χρήματα που συγκέντρωσε το 2013 η Ένωση Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας για τη Μυρτώ, τα οποία φτάνουν τα 129.919 δολάρια.

Η ιστοσελίδα για τις δωρεές είχε ανοίξει τον Νοέμβριο του 2013 όταν το κορίτσι νοσηλευόταν στην Αμερική. Στη συνέχεια ανοίχτηκε τραπεζικός λογαριασμός στο όνομα της Ένωσης όπου συγκεντρώνονταν τα χρήματα για την Μυρτώ.

Αρχικός στόχος ήταν να αγοραστεί ένα μηχάνημα επικοινωνίας της Μυρτώς που κόστιζε 25.000 δολάρια, όμως η ιστοσελίδα συνέχιζε να δέχεται δωρεές και το ποσό μεγάλωνε.

«Φύγαμε τον Ιανουάριο του 2014 . Έκτοτε δεν έχω καμία απολύτως επαφή. Ξέρω όμως ότι πήραν απόφαση ακόμα κι αν πεθάνει η Μυρτώ πως θα μοιράσουν τα λεφτά» αναφέρει η κα Κοτρώτσου στο Star ενώ καταγγέλλει επίσης πως η Ένωση των ομογενών έσπασε το ιατρικό απόρρητο της Μυρτού ς το Νοέμβριο του 2013 και πλήρωσε το χειρουργείο της 19χρονης χωρίς την έγκρισή της . Ένα χειρουργείο που όπως λέει καλυπτόταν από το ελληνικό κράτος...

Το Star προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της Ένωσης των ομογενών,  όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top