Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες– Κλειστή και στα δύο ρεύματα η Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Έκλεισε η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Σερρών - Πρώτη ανάρτηση 10.34

Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες– Κλειστή και στα δύο ρεύματα η Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Αποφασισμένοι να σκληρύνουν την στάση τους είναι οι αγρότες  που συμμετέχουν στο μπλόκο της Νίκαιας της Λάρισας. Όπως αποφάσισαν,   θα προχωρήσουν σήμερα Σάββατο σε συμβολικό αποκλεισμό και των δύο ρευμάτων της Εθνικής Οδού Αθηνών -Θεσσαλονίκης για δύο ώρες, από τις 5 μ.μ μέχρι τις 7 μ.μ. 

Να σημειωθεί, πως με βάση το σχεδιασμό των αγροτών το Σαββατοκύριακο προβλέπεται επίσης ενίσχυση του μπλόκου της Νίκαιας με νέα τρακτέρ από αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων.

Έκλεισε  η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Σερρών 

Έκλεισε η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Σερρών στο ύψος του Λευκώνα, με τους αγρότες και κτηνοτρόφους που βρίσκονται στο σημείο για τέταρτη ημέρα σήμερα να επιχειρούν εκ νέου τη μετάβασή τους στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Ενισχύονται και τα υπόλοιπα μπλόκα των αγροτών στην Βόρεια Ελλάδα

Αύριο στις 10 το πρωί θα στηθεί μπλόκο στον κόμβο της Τρίγλιας, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανίων, απο αγρότες και κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής του Νομού Χαλκιδικής.

Σήμερα από τις 11 το πρωί, συγκεντρώνονται με τα τρακτέρ τους στη διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονικής-Σερρών, αγρότες και κτηνοτρόφοι απο τα χωριά Λιτή, Δρυμό, Μελισσοχώρι και Άσσηρο.

Στα διόδια των Μαλγάρων τα τρακτέρ 

Στα διόδια των Μαλγάρων έφτασαν με τα τρακτέρ τους, αγρότες της ευρύτερης περιοχής και ήδη παρέταξαν τα οχήματά τους στην άκρη του οδοστρώματος, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ένας εκ των δύο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής, Κώστας Ανεστίδης, αγρότης και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας.

 Από την πλευρά τους οι αγρότες της ανατολικής Θεσσαλονίκης, έχουν προγραμματίσει νέα συνάντηση αύριο στις 18.00, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους.

Τα τρακτέρ τους έχουν παρατάξει στον κόμβο της Κουλούρας Ημαθίας αγρότες της ευρύτερης περιοχής -που βρίσκεται στην Εγνατία οδό, στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Βέροιας , χωρίς να εμποδίζουν τη διέλευση των οχημάτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top