O Εισαγγελέας, ο Μάκης ο Σατανάς και ο Χαζούλης: Δείτε ποιοί ικρύβονταν πίσω από τα αστεία ψευδώνυμα της συμμορίας των Ρομά-ΦΩΤΟ

Οι δυο εγκληματικές οργανώσεις είχαν ρημάξει τα σπίτια της Αθήνας-Ανάμεσα τους και πολλές κατοικίες διασήμων-Πρώτη ανάρτηση: 26-01-2017 21:38

Τις φωτογραφίες των μελών της συμμορίας των Ρομά που είχε ρημάξει τα σπίτια στην περιοχή της Αττικής πολλά εκ των οποίων και βίλες επωνύμων, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr.

Ο ...ΑΡΑΠΟΣ

Τα ψευδώνυμα των ληστών, που συνεργάζονταν και με τον γνωστό μπον βιβέρ, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ...ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Ο Ψηλός Χηλάς ο Μάκης ο Σατανάς ο Νένες ο Πιν πιν ο Χαζούλης, μπορεί να έχουν ψευδώνυμα που προκαλούν γέλιο ,όμως οι άνθρωποι αυτοί είχαν σκορπίσει, σύμφωνα με την αστυνομία το φόβο και τον τρόμο.

Ο ...ΚΟΥΡΑΣΑΝ

Είναι τα  μέλη της συμμορίας που μαζί με τον Πάρι τον Ντουντού, τον Παρτούλα τον Αράπο τον Γαλή και τον Πόντικα, είχαν μπει ακόμη και στο σπίτι της Άννας Βίσση, αλλά και της Ηρώς Καριοφύλλη.

Ο ...ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Με ειδική διάταξη του εισαγγελέα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα της συμμορίας και τις φωτογραφίες τους. Τα περισσότερα μέλη της συμμορίας που είναι συνολικά 38  είχαν ψευδώνυμα και με αυτά επικοινωνούσαν.

Ο... ΠΑΡΤΑΟΥΛΑΣ

Ο Μπάμπης ο Φλου, ο Κουρασάν,ο Μαραντόνα και ο Παχύς Βενιζέλος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη συνεργάζονταν με τον γνωστό μπον βιβερ ο οποίος πάσαρε τα κλοπιμαία μέσω γνωστών κοσμηματοπωλείων στην καλή κοινωνία της Αθήνας.

Ο... ΠΑΧΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Συνολικά ο Μαρτέλης ο Νικήτας, ο Εισαγγελέας  ο Ράμπο και ο Σέφκης κατηγορούνται ότι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας είχαν εισβάλει σε εκατοντάδες σπίτια και είχαν αρπάξει κοσμήματα και μετρητά τα οποία έκρυβαν ακόμη και σε θυρίδες τράπεζων η αξία των οποίων ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο... ΠΙΝ ΠΙΝ

Ο ...ΠΟΝΤΙΚΑΣ

Ο... ΡΑΜΠΟΣ

Ο ...ΣΑΜΣΩΝ

Ο... ΣΑΤΑΝΑΣ

Ο

Ο... ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΦΛΟΥ

Ο ...ΧΑΖΟΥΛΗΣ

Ο.... ΧΗΛΑΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top