ΔΑΚΡΥΑ, ΘΥΜΟΣ και...ΓΛΥΚΑ στην κηδεία του 6χρονου που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 15χρονο!

Στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος, στο χώμα ο Σεζάλ - Σε ένα πρόχειρο φέρετρο με αντρικές μόνο φιγούρες έγινε το μουσουλμανικό τελετουργικό

Το τελευταίο αντίο στον 6χρονο Μεχμεταλή Σεζάλ, ο οποίος βιάστηκε και δολοφονήθηκε από έναν 15χρονο, είπαν συγγενείς και φίλοι το μεσημέρι της Τετάρτης στο Αλάν Κουγιού της Κομοτηνής. 

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα ισλαμικά θρησκευτικά έθιμα, με ιμάμη να διαβάζει τον μικρό, και μόνο άντρες να βρίσκονται στο νεκροταφείο. 

Μέσα σε ένα ξύλινο φέρετρο, πρόχειρα φτιαγμένο, το κορμάκι του άτυχου αγοριού ήταν σκεπασμένο. Γύρω του υπήρχαν πρόσωπα σκυθρωπά και θλιμμένα. Αμέσως μετά το μουσουλμανικό τελετουργικό, σκέπασαν τον Σεζάλ με χώμα, γράφοντας την τελευταία πράξη του δράματος. 

Στο τέλος της κηδείας μοιράστηκαν... γλυκά στους ανθρώπους που οδήγησαν τον 6χρονο στην τελευταία του κατοικία. 

Στην κηδεία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xronos.gr, παρευρέθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας, Νότης Χαραλαμπίδης, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Νομού Ροδόπης, Νίκος Τσαλικίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος οικονομικών θεμάτων, Οντέρ Μούμιν, οι οποίοι έγιναν δέκτες παραπόνων των κατοίκων της περιοχής. Τέλος, παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας, Οζάν Αχμέτογλου.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ

Νωρίτερα την Τετάρτη, ο 15χρονος δολοφόνος του Σεζάλ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να απολογηθεί. 

Τραγική ειρωνεία, όπως ήδη έχουμε μεταδώσει στο star.gr, είναι ότι ο Σεζάλ ήταν κωφάλαλος, όπως και ο κατηγορούμενος, γεγονός που κάνει το δράμα ακόμη μεγαλύτερο. 

Οι συγγενείς του Σεζάλ, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του 15χρονου, καθώς η οργή τους ξεχειλίζει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top