Ξέφραγο αμπέλι το Γενικό Κρατικό Νίκαιας - Καθημερινές ΚΛΟΠΕΣ λόγω έλλειψης φύλαξης! ΑΥΤΟΨΙΑ STAR

Καταγγελίες από προσωπικό και ασθενείς

Ανυπεράσπιστα δείχνουν τα Ελληνικά νοσοκομεία απέναντι στους κλέφτες και τους πορτοφολάδες λόγω της έλλειψης ικανοποιητικής φύλαξης με αποτέλεσμα να δεινοπαθούν ασθενείς και  συγγενείς.

Η αυτοψία του δημοσιογράφου του Star, Βαγγέλη Γκούμα στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, δείχνει το μέγεθος του προβλήματος.

«Παίρνουν ότι βρουν! Λεφτά, κινητά, μέχρι και οθόνες από κομπιούτερ έχουν κλέψει» κατήγγειλαν πολίτες στο Star

Με την κάμερα του Star, ο Βαγγέλης Γκούμας τρύπωσε στο σημείο όπου υπάρχουν φάρμακα, στα δωμάτια των ασθενών, ακόμη και στους κοιτώνες των γιατρών! Το νοσοκομείο θύμιζε ξέφραγο αμπέλι! 

Το να μπει κάποιος μέσα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο χωρίς άδεια και να φτάσει σε χώρους που φυλάσσονται φάρμακα μοιάζει, όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ, ιδιαίτερα εύκολο! Ειδικά για αυτούς που θέλουν να κλέψουν !

Ένας από τους φύλακες του νοσοκομείου παραδέχτηκε ότι ουσιαστικά δεν μπορούν να ελέγχουν όλους όσους μπαίνουν μέσα στα κτίρια με αποτέλεσμα οι κλέφτες να κάνουν πάρτι!

Ο Παναγιώτης Παπανικολάου νευρολόγος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μιλά για έλλειψη προσωπικού στον τομέα της φύλαξης. «Χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλα 30 άτομα προσωπικό ασφαλείας και να είναι όλοι μόνιμοι υπάλληλοι του νοσοκομείου», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η σημερινή διοίκηση του νοσοκομείου πάντως  έχει προχωρήσει σε ενέργειες για να αυξήσει τον αριθμό των φυλάκων του νοσοκομείου.

Αλλά μέχρι τότε δυστυχώς ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό θα πρέπει οι ίδιοι να προσέχουν για να ...έχουν!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top