ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΥΜΗ! "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ" περιουσίες λόγω χιονιά! Χωρίς...ραβδί, δεν κυκλοφορείς!

Αγανακτισμένοι κάτοικοι μιλούν στο Star για τα προβλήματα που τους έφερε η Αριάδνη!

Θαμμένη κάτω από το χιόνι εξακολουθεί να βρίσκεται για 4η ημέρα η Κύμη της Εύβοιας. 

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα προσπαθούν να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία, ωστόσο αρκετές είναι ακόμη οι περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή το βράδυ της Δευτέρας. 

Υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν ρεύμα και νερό, ενώ πολλοί κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι. 

«Δεν έχουμε νερό, παίρνουμε χιόνι να το λιώσουμε για να έχουμε για λάτρα (καθαρισμός του σπιτιού).  Είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια χωρίς νερό και ρεύμα! Υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο Αγνάντι, και στο Μοναστήρι. Δεν έχουμε χάπια», είπαν κάτοικοι στο Star, επιρρίπτοντας ευθύνες στη δημοτική αρχή. 

Δεκαεπτά άτομα που πήγαν στην Κύμη για το τριήμερο των Θεοφανείων εγκλωβίστηκαν σε ξενοδοχείο της περιοχής!

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε την Κύμη και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

ΧΩΡΙΣ ΡΑΒΔΙ, ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ 

Ο απεσταλμένος του Star στην Κύμη, Γιώργος Σαραντάκος μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το παγωμένο κλίμα που επικρατεί στην περιοχή. Όπως είπε, οι κάτοικοι της Κύμης δεν μπορούν να περπατήσουν στους δρόμους, χωρίς ειδικό βοήθημα (ραβδί όπως το χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος) λόγω χιονιού! 

«Ο κεντρικός δρόμος της Κύμης- στην οδό Μιχαήλ Στεφανίδη-έχει θαφτεί στο χιόνι! Τα αυτοκίνητα έχουν στην κυριολεξία εξαφανιστεί λόγω του χιονιού! Οι κάτοικοι ανοίγουν ειδικά μονοπάτια για να διανύσουν μια απόσταση 20 μέτρων», είπε ο Γιώργος Σαραντάκος.

«Ευτυχώς σταματάει να χιονίζει στην περιοχή! Και ας ελπίσουμε σιγά σιγά, οι κάτοικοι να καταφέρουν να επανέλθουν στους κανονικούς ρυθμούς της  ζωής τους», σχολίασε από την πλευρά της, η Μάρα Ζαχαρέα! 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top