Το πρωί Μπέιμπι σίτερ, το βράδυ λογίστρια τρομοκρατικής οργάνωσης!

Ποια είναι η συνεργός της Πόλας Ρούπα και τι σχέδια είχαν με τις Γιάφκες

Το ρόλο της 25χρονης που συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα ερευνούν με μεγάλη προσοχή, οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής.

Όπως μετέδωσε η Θοδώρα Θεοδωρουλάκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star «η 25χρονη είναι ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται πολύ η Πόλα Ρούπα. Η νεαρή γυναίκα πρόσεχε το παιδί της Ρούπα, όταν η τελευταία έλειπε από το σπίτι. Ήταν όμως και η λογίστρια που κρατούσε βιβλίο εσόδων –εξόδων για το Επαναστατικό Ταμείο της τρομοκρατικής οργάνωσης. Το βιβλίο αυτό βρέθηκε στο σπίτι της. Στον ίδιο χώρο οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα κλειδί που έγραφε επάνω γκαράζ Προμπονά. Αυτό το κλειδί οδήγησε τους αστυνομικούς σε ένα γκαράζ στα Πατήσια, που είχε νοικιαστεί πριν λίγες εβδομάδες, προκειμένου η Γιάφκα του Αλίμου να μεταφερθεί εκεί. Δεν πρόλαβαν όμως να κάνουν τη μετακόμιση, ενώ πριν νοικιαστεί η Γιάφκα του Αλίμου, το αντίστοιχο γκαράζ-γιάφκα βρισκόταν στην περιοχή του Βύρωνα».

Εν τω μεταξύ, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, η Πόλα Ρούπα και ο σύντροφός της Νίκος Μαζιώτης ξεκίνησαν απεργία πείνας και δίψας, μέχρι να δοθεί το ανήλικο παιδί τους στη γιαγιά και την αδελφή της κατηγορούμενης. Μαζί τους και η 25χρονη, η οποία δήλωσε αναρχική. «Είμαι αναρχικιά, μέλος της ένοπλης επαναστατικής οργάνωσης, Επαναστατικός Αγώνας. Οι μόνοι τρομοκράτες είναι το κράτος και το κεφάλαιο. Αρνούμαι να φάω και να πιω, μέχρι το παιδί των συντρόφων μου δοθεί σε συγγενικά τους πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά η 25χρονη, η οποία μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top