Κύκλωμα εκβιαστών: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γιος του Γερολυμάτου

Μόνο ένας από τους τρεις προφυλακίστηκε

Ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου, Αλέξανδρος, μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή.

Ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος, ο οποίος μαζί με τον πεθερό του και άλλο ένα άτομο κατηγορούνταν για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που στόχο είχε την εκβίαση μεσιτών ακινήτων εργολάβων κατοικιών αλλά και αγοραστών, πέρασε το πρωί της Τετάρτης το κατώφλι του ανακριτή. 


Τελικά ο γιος του γνωστού τραγουδιστή αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης από τη χώρα, την εμφάνιση του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και εγγυοδοσία τριών χιλιάδων ευρώ. 

Δείτε εδώ: Γιος γνωστού Έλληνα τραγουδιστή μπλεγμένος σε κύκλωμα εκβιαστών με εγκέφαλο τον… πεθερό του!

Ελεύθερος αφέθηκε και ο πεθερός του Αλεξάνδρου Γερολυμάτου. Η ανάκριση πάντως συνεχίζεται προκειμένου να φωτιστούν όλες οι άγνωστες πτυχές της υπόθεσης, ενώ από τους τρεις συλληφθέντες προφυλακίστηκε μόνο το άτομο που φέρεται να τηλεφωνούσε στα θύματα και να τα εκβίαζε με τη σωματική ακεραιότητα τόσο των ίδιων όσο και των παιδιών τους, προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα.  

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το star.gr, o Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε στην δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «La Biri biri» και υποστήριξε ότι ο γιος του είναι αθώος.

«Όλη αυτή η ιστορία με έχει πειράξει πάρα πολύ, όπως κάθε πατέρα ή μάνα. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο. Επικοινωνούμε, είμαστε αγαπημένοι και ξέρω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι. Εγώ 45 χρόνια μέσα στη νύχτα πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, από μπράβους, από μαγκιές, για να έχω καθαρό το όνομά μου, ώστε να μην μπορεί κανείς να πει ή να μου προσάψει τίποτα. Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος μου, στο περιβάλλον το δικό μου.

Γνωρίζω πολύ καλά την οικογένειά του. Είμαι σίγουρος ότι είναι απλός οικογενειάρχης, έχει δύο παιδάκια, θα λάμψει η Δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά. Εγώ πιστεύω 100% στη Δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος ή κάτι έχει πάει στραβά. Πιστεύω ότι θα τελειώσουν όλα αισίως. Αν δεν ήταν γιος του Γιώργου Γερολυμάτου αυτή τη στιγμή δεν θα είχε πάρει καμία δημοσιότητα το θέμα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top