Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην οικογένεια του Γιώργου Γερολυμάτου η είδηση ότι ο γιος του φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματική συμμορία εκβιαστών.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο γιος του γνωστού τραγουδιστή οδηγήθηκε στον ανακριτή, καθώς συνελήφθη μαζί με δυο ακόμα άτομα για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών. Συγκεκριμένα κατηγορούνται  για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβιασμούς, απειλές, εκρήξεις, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, οπλοκατοχή και παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες!

Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και σχολής Τάε Κβον Ντο, ο γιος του τραγουδιστή μαζί με τον πεθερό του και έναν 49χρονο από την σχολή και το γυμναστήριο φέρονται να εκβίαζαν δύο μεσίτες, έναν εργολάβο και δύο αγοραστές ακινήτων.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε στην δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «La Biri biri» και υποστήριξε ότι ο γιος του είναι αθώος.

«Όλη αυτή η ιστορία με έχει πειράξει πάρα πολύ, όπως κάθε πατέρα ή μάνα. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο. Επικοινωνούμε, είμαστε αγαπημένοι και ξέρω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι. Εγώ 45 χρόνια μέσα στη νύχτα πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, από μπράβους, από μαγκιές, για να έχω καθαρό το όνομά μου, ώστε να μην μπορεί κανείς να πει ή να μου προσάψει τίποτα. Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος μου, στο περιβάλλον το δικό μου. Γνωρίζω πολύ καλά την οικογένειά του. Είμαι σίγουρος ότι είναι απλός οικογενειάρχης, έχει δύο παιδάκια, θα λάμψει η Δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά. Εγώ πιστεύω 100% στη Δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος ή κάτι έχει πάει στραβά. Πιστεύω ότι θα τελειώσουν όλα αισίως. Αν δεν ήταν γιος του Γιώργου Γερολυμάτου αυτή τη στιγμή δεν θα είχε πάρει καμία δημοσιότητα το θέμα».

 

Διαβάστε επίσης:

Γιος γνωστού Έλληνα τραγουδιστή μπλεγμένος σε κύκλωμα εκβιαστών με εγκέφαλο τον… πεθερό του! 

Tags: