Σοκ στο Βόλο από τον θάνατο 16χρονου μαθητή-Το αινιγματικό μήνυμα της αδερφής του στο Facebook

«Οι υπεύθυνοι θα το πληρώσουν» έγραψε-Ποιος ο ρόλος του αλλοδαπού που συνελήφθη

Σοκ στο Βόλο από τον θάνατο 16χρονου μαθητή

Πολλά και αναπάντητα είναι τα ερωτήματα για τον απρόσμενο θάνατο ενός 16χρονου μαθητή από τον Βόλο, ανήμερα των Χριστουγέννων που είχε και την ονομαστική του γιορτή.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Χρήστος Τ. διεκομίσθη την Κυριακή στο νοσοκομείο με πρόβλημα στην καρδιά. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν ζωντανό, δυστυχώς ο 16χρονος μαθητής κατέληξε

Το αινιγματικό μήνυμα της αδερφής του στο Facebook-«Οι υπεύθυνοι θα το πληρώσουν»

 

Μετά τον τραγικό χαμό του Χρήστου Τ. που βύθισε στο πένθος την κοινωνία, η αδερφή του συντετριμμένη, έκανε την εξής ανάρτηση στο Facebook, σύμφωνα με το magnesianews:

Παιδιά σήμερα νωρίς το πρωί ο Χρηστάκος μου ο αδερφός μου έφυγε μακριά… Για να είναι καλά… Σας ευχαριστώ πολύ όλους να είστε καλά αλλά…Οι υπεύθυνοι θα το πληρώσουν και αυτοί που γνωρίζουν και δεν μιλάν δεν γλιτώνουν. Έχασα τον μικρό μου Χρηστάκο μου. Σεβαστείτε το σας παρακαλώ πολύ. Το λέω δημόσια γιατί είχε πολλούς φίλους το ψυχάκι μου. Σας παρακαλώ. Καλό παράδεισο ζωή μου. Σ’ αγαπώ άγγελέ μου να μας προσέχεις από εκεί ψηλά ψυχή μου.

Το ιστορικό της περίεργης υπόθεσης:

 

Ο ανήλικος μαθητής εισήχθη στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό και πνοή και αμέσως στα επείγοντας έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, κατά την οποία επανήλθε η καρδιά του, ωστόσο οι γιατροί παρατήρησαν ενυδρίαση στα μάτια, που σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα με τον εγκέφαλο.

Ο 16χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου η κατάστασή του ήταν σταθερή, αλλά υπέστη νέα ανακοπή καρδιάς που φαίνεται ότι ήταν μοιραία, καθώς έγινε ξανά προσπάθεια ανάνηψης, ωστόσο δεν ανταποκρινόταν ο εγκέφαλος.

Σύμφωνα με τον διοικητή του «Αχιλλοπούλειου» Ματθαίο Δραμητινό, ο ανήλικος μαθητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο χωρίς σφυγμό και πνοή, ενώ πάνω του βρέθηκε ένα σακουλάκι με άγνωστης σύνθεσης σκόνη, που παραδόθηκε στην Αστυνομία. Μάλιστα οι γιατροί δεν υπέγραψαν το πιστοποιητικό θανάτου, καθώς αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο ρόλος ενός Αλβανού και η σύλληψη του:

 

Έξω από το Νοσοκομείο Βόλου φέρεται να σημειώθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε συγγενείς του 15χρονου και ενός αλλοδαπού ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή.

Η κηδεία του 16χρονου θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγ. Θεοδώρων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top