Εικόνες Star: Στα λευκά η Πάρνηθα -ΔΕΙΤΕ πότε "φτιάχνει" ο καιρός

Πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Στα λευκά έχει ντύσει ο νέος μίνι χιονιάς πολλές περιοχές της χώρας.

Οι κατάλευκες εικόνες που έρχονται από τα ορεινά και ημιορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας μας βάζουν για τα καλά σε γιορτινή διάθεση, ενώ η χιονισμένη Πάρνηθα, όπως βλέπετε στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Star, μοιάζει να έχει βγει από Χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Παγετός και χαμηλές θερμοκρασίες και το Σάββατο

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, τσουχτερό θα είναι το κρύο και το Σάββατο, ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού το θερμόμετρο ετοιμάζει...βουτιές στους -7 βαθμούς για τη Φλώρινα , στους -6 για το  Καρπενήσι και στους -5  για την Ξάνθη, την Κοζάνη και τα Γρεβενά.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος, Μανώλης Αναδρανιστάκης, στο Star, «θα έχουμε ασθενείς βροχές, χιονόνερο στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κρήτη και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας , Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, Ανατολικής Πελοποννήσου και Κρήτης».

Από την Κυριακή ξεκινά το... σκωτσέζικο ντους! 

Ο καιρός, όπως δείχνει φτιάχνει Κυριακή -Δευτέρα,  το ξαναγυρνάει σε... ζόρικο χιονιά Τρίτη - Τετάρτη, μετά  το ρίχνει στη... βροχή και τα Χριστούγεννα  κάνει.... ρελάνς με καλοκαιρία!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην κατάψυξη όλη η χώρα!Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες-Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Στα λευκά και πάλι το Πήλιο! Το χιόνι φτάνει τα 15 εκατοστά- ΚΛΕΙΣΤΑ τα σχολεία και το χιονοδρομικό

 

 

 

 

.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top