Έξαλλη η Μανωλίδου με τον Πολάκη: Άντρας είσαι εσύ; Ντροπή σου!

Αιχμηρό tweet μετά τα παρατράγουδα της Βουλής για τους διορισμούς

Έξαλλη η Μανωλίδου με τον Πολάκη: Άντρας είσαι εσύ; Ντροπή σου!

Πυρ και μανία έγινε η Ευγενία Μανωλίδου μετά την επίθεση  που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης εναντίον της και εναντίον του συζύγου της,  Άδωνη Γεωργιάδη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και μαέστρος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά μετά από όσα ακούστηκαν την Πέμπτη στη Βουλή.

«Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα ψεύδη ακούστηκαν σήμερα. Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άντρες είναι αυτοί;», έγραψε στο twitter.

Να σημειωθεί πως το συμβάν ξεκίνησε, όταν ο κ.Πολάκης ρώτησε τον Άδωνη Γεωργιάδη,  «αν είναι με τον Σόιμπλε ή με τους συνταξιούχους», με αφορμή τη συζήτηση για τις παροχές της κυβέρνησης σε συνταξιούχους. 

«Εσείς και η υπόλοιπη παρέα σου, με ποιον είστε με την κοινωνία ή με τον Σόιμπλε; Τι θα ψηφίσετε σήμερα μωρέ; Εγώ να ξέρεις κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια γιατί εμένα δεν με βαστά κανένας, ενώ εσένα και τη γυναίκα σου σας βαστούνε, για τα...  ραβασάκια που στέλνατε για διορισμούς», είπε μεταξύ άλλων ο κύριος Πολάκης, κάνοντας επίθεση και στην Ευγενία Μανωλίδου.

Τα λεγόμενα του κ.Πολάκη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος πήρε αμέσως τον λόγο επί προσωπικού, λέγοντάς του «Θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια, αλλιώς θα σου κάνω μήνυση και θα ζητήσω να αρθεί η βουλευτική ασυλία σου. Δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ασυλία ρε γαϊδούρι απατεώνα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top