Μόνο στο Star ο νονός της μαθήτριας που καταγγέλλει ότι τη βίασε: «Είμαι αθώος, τη δασκάλεψαν οι δικοί της»

Βλέπει κίνητρα αντεκδίκησης πίσω από την… έκθεση της μικρής

Αθώος δηλώνει ο νονός της μαθήτριας που μέσα από μία έκθεση που έγραψε στο σχολείο, αποκάλυψε ότι τη βίαζε, με αποτέλεσμα ο καθηγητής της να το καταγγείλει στην αστυνομία.

Μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» υποστήριξε ότι το παιδί δασκαλεύτηκε από τους γονείς του που θέλουν να τον εκδικηθούν.

«Είμαι ένας οικογενειάρχης άνθρωπος, έχω μια κόρη και ξαφνικά η βαφτιστήρα μου, που την έχω μεγαλώσει και έχω βοηθήσει την οικογένειά της με χρήματα λέει αυτό το πράγμα», είπε και πρόσθεσε:

«Η μητέρα της εργαζόταν στις επιχειρήσεις μας μέχρι που ξαφνικά κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι έκλεβε χρήματα από το ταμείο και την απολύσαμε».

Από τότε οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο οικογένειες παγώνουν, με την μητέρα του παιδιού να κατηγορεί τον ίδιο και τη γυναίκα του σε όλο τον κόσμο.

«Η γυναίκα μου την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να σταματήσει, απειλώντας την ότι θα της κάνουμε αγωγή. Τότε ήταν λοιπόν που σκέφτηκαν αυτό το υποχθόνιο σχέδιο για να με κατηγορήσουν», συνέχισε.

«Μας κάλεσε ο πατέρας της στο σπίτι και μείναμε άφωνοι με αυτά που μας έλεγε. Η μικρή του είχε πει ότι τη βίασα και όταν πήγα εγώ και τη ρώτησα, κοιτώντας την στα μάτια, το παιδί άρχισε να κλαίει και δεν μπορούσε να μιλήσει. Φεύγοντας μάλιστα οι γονείς μου είπαν να τους δώσω 10.000 και να ξεχαστεί η υπόθεση», κατήγγειλε ο νονός του παιδιού.

Από τότε δεν είχαν ξανά καμία σχέση με την οικογένεια του παιδιού.

«Έφυγα από το σπίτι και φυσικά δεν του έδωσα χρήματα γιατί ήμουν αθώος και δεν ενέδωσα στον εκβιασμό του πατέρα της βαφτιστήρας μου», είπε ο νονός.

Το παιδί ισχυρίζεται ότι ο νονός του το βίαζε από τα 7 του χρόνια μέχρι τα 11 και αποκάλυψε αυτό που έζησε σε μεγαλύτερη ηλικία, στα 14, σε μια έκθεση που έγραψε στο σχολείο.

«Πιστεύω ότι το κορίτσι το καθοδήγησαν από το σπίτι του να γράψει αυτή την έκθεση και να ενεργήσει αυτεπάγγελτα η εισαγγελία και να μην πληρώσουν και χρήματα, γιατί δεν έχουν. Το κάνουν για να κερδίσουν χρήματα από εμένα», πρόσθεσε.

Σε όλη αυτή την περιπέτεια η σύζυγός του και η κόρη του είναι στο πλευρό του, ενώ ο ίδιος τονίζει ότι ποτέ δεν ήταν μόνος με τη βαφτιστήρα του και συνέχεια ήταν μπροστά η γυναίκα του. Ο ίδιος μάλιστα θα καταθέσει μήνυση τόσο εναντίον των γονιών, όσο και εναντίον της κοπέλας αφού αποδειχθεί η αθωότητά του.

«Κατηγορούμαι για έναν βιασμό χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Είμαι ένας οικογενειάρχης άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια ζω έναν εφιάλτη. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και θα αποδειχθεί ότι είμαι αθώος», είπε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top