Άλυτο το ΜΥΣΤΗΡΙΟ της δολοφονίας της 35χρονης στους Γαργαλιάνους – Βρήκαν πάνω της 330 ευρώ

Ποιο σενάριο εξετάζει η αστυνομία

Άλυτο το μυστήριο της δολοφονίας της 35χρονης

Το χέρι που έκοψε τόσο ξαφνικά και βίαια το νήμα της ζωής της 35χρονης μητέρας από τους Γαργαλιάνους αναζητά η αστυνομία, χωρίς ακόμα να έχει καταφέρει να εντοπίσει τόσο το όπλο του φόνου, όσο και τον κάλυκα που σκότωσε την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με το tharrosnews, η αστυνομία πήρε και χθες κατάθεση από τον 55χρονο σύζυγο της γυναίκας, τον οποίο και άφησε ελεύθερο μετά από λίγες ώρες.

Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση, με τους αστυνομικούς να επικεντρώνουν την προσοχή τους στο κοντινό περιβάλλον της οικογένειας της 35χρονης.

Ο χώρος που βρέθηκε το αυτοκίνητο με την ίδια νεκρή έχει ερευνηθεί εξονυχιστικά, όμως δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας της.

Όπως μετέδωσε και το star.gr, ο σύζυγος της 35χρονης, ο οποίος ήταν και αυτός που την βρήκε νεκρή, κατέθεσε στην αστυνομία ότι η σύζυγός του έφυγε από το σπίτι το απόγευμα της Πέμπτης για να δώσει χρήματα σε κάποιον που της είχε ζητήσει δανεικά, χωρίς όμως να αναφέρει σε ποιον.

Ερωτήματα όμως προκαλεί η στάση του, αφού δεν την αναζήτησε όλο το βράδυ, παρά το γεγονός ότι εκείνη δεν επέστρεψε στο σπίτι τους και ειδοποίησε την αστυνομία το επόμενο πρωί, αφού την βρήκε να κείτεται μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Όπως προκύπτει μάλιστα από τις έρευνες, το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες και αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα.

Επίσης η αστυνομία αποκλείει το κίνητρο της δολοφονίας να είναι τα λεφτά, αφού βρέθηκαν πάνω στη γυναίκα άθικτα, 330 ευρώ.

Ο δολοφόνος της μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία, κατά πάσα πιθανότητα καθόταν στη θέση του συνοδηγού και την εκτέλεσε σχεδόν εξ επαφής, πυροβολώντας την στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο, ίσως μικρού διαμετρήματος.

Πάντως το Σάββατο δεν αποκλειόταν να φτάσει στη Μεσσηνία και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής από την Αθήνα για να βοηθήσει στις έρευνες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top