Αλεξανδρούπολη: Αγρότες έβρισαν και απέκλεισαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο αεροδρόμιο!

Περίπου 50 τρακτέρ τους περίμεναν με… άγριες διαθέσεις και αρκετά «γαλλικά»

Αλεξανδρούπολη: Αγρότες έβρισαν και απέκλεισαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο αεροδρόμιο!

Εγκλωβισμένοι επί ώρα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης παρέμειναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος και Αναστασία Γκαρά.

Αγρότες από τα μπλόκα του Έβρου έστησαν... μίνι μπλόκο από περίπου 50 τρακτέρ και δεν αφήναν τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας να αποχωρήσου��!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και ακούστηκαν αρκετά «γαλλικά», ενώ οι αγρότες έξαλλοι ζητούσαν από τους βουλευτές Έβρου να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό.

Τελικά, μετά από ώρα και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, οι αγρότες επέτρεψαν στους βουλευτές να αποχωρήσουν, αλλά όχι χωρίς να τους αποδοκιμάσουν και να τους βρίσουν, με τον κ. Ρίζο να ακούει να τον αποκαλούν «καραγκιόζη», «γαϊδούρι» και «μ*λ*κα».

Οι ίδιοι οι βουλευτές, πάντως, επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το επεισόδιο.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Γκαρά εξήγησε πως κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ενημερώθηκαν για το αίτημα των αγροτών να συνομιλήσουν μαζί τους.

«Η συνάντηση έγινε. Μιλήσαμε με την πενταμελή αντιπροσωπεία τους και στη συνέχεια με όλους τους συγκεντρωμένους στον χώρο αγρότες. Τέθηκαν κυρίως ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως τα προβλήματα με τις πλημμύρες και τις πληρωμές, αλλά και το φορολογικό και ασφαλιστικό. Για όλα αυτά έγινε ενημέρωση», είπε η βουλευτής Έβρου, η οποία τόνισε πως στο αίτημα των αγροτών να μην ψηφίσουν το επίμαχο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό η απάντησή τους ήταν πως «δεν υπάρχει νομοσχέδιο αυτή τη στιγμή».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top