Μπέτυ Μπαζιάνα: Γιατί δεν πήγε να διδάξει στο Πανεπιστήμιο την Δευτέρα

Τι έπαθε η σύντροφος του πρωθυπουργού

Μπέτυ Μπαζιάνα: Γιατί δεν πήγε να διδάξει στο Πανεπιστήμιο την Δευτέρα

​Την πρώτη της απουσία έκανε την Δευτέρα η Μπέτυ Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο της Κοζάνης, όπου διδάσκει.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, μια ίωση την κράτησε στην Αθήνα. Η σύντροφος του πρωθυπουργού ειδοποίησε εγκαίρως το πανεπιστήμιο πως δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στο μάθημα ώστε κάποιος άλλος καθηγητής να την αναπληρώσει.

Την προηγούμενη φορά που είχε πάει για μάθημα στο πανεπιστήμιο η Περιστέρα Μπαζιάνα, είχε πολλές συζητήσεις με άλλους καθηγητές για την κατάσταση στην Παιδεία.

Μάλιστα, ο πρύτανης της σχολής Αντ. Τουρλιδάκης είχε εκφράσει τους προβληματισμούς του για την υποτίμηση της έννοιας της αριστείας από τα σχολεία αλλά και για το σχέδιο «Αθηνά», την κατάργηση ή τη συνένωση πανεπιστημιακών σχολών.

Έκανε μάλιστα και συγκεκριμένη πρόταση προς όλους τους καθηγητές, αλλά και προς την κυρία Μπαζιάνα, λέγοντας ότι μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί η εκπαίδευση με την ανάπτυξη και την παραγωγικότητα φέροντας ως παράδειγμα τις παραγωγικές μονάδες της ΔΕΗ στην Κοζάνη.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα φαινόταν να συμμερίζεται τις απόψεις και τους προβληματισμούς των άλλων συναδέλφων της καθηγητών, λέγοντας πολλές φορές ότι είναι μεγάλο και καίριο το θέμα της Παιδείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπέτυ Μπαζιάνα:ΔΕΙΤΕ την μετά το τέλος του πρώτου της μαθήματος με σωματοφύλακα στο αεροδρόμιο!

Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της πρώτης μέρας της Μπέτυς Μπαζιάνα ως καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top