Ξεσπά η μάνα της 11χρονης που γέννησε στην Κρήτη:«Θέλω ο πατέρας να τιμωρηθεί.Δεν ήξερα τίποτα»

«Κρυφά είχαν σχέση, μπροστά μου παρίσταναν τους συγγενείς»

Ξεσπά η μάνα της 11χρονης που γέννησε στην Κρήτη:«Θέλω ο πατέρας να τιμωρηθεί.Δεν ήξερα τίποτα»

​Την σιωπή της έσπασε για πρώτη φορά η μητέρα της 11χρονης Ρομά, η οποία έφερε χθες στον κόσμο το πρώτο της παιδί, σοκάροντας όλο το πανελλήνιο.

ρξρυκσ.jpg
Η ίδια είπε ότι όλα έγιναν πίσω από την πλάτη της, ενώ επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο πατέρας του νεογέννητου κοριτσιού είναι συγγενής της 11χρονης.

«Ο 17χρονος κατάγεται επίσης από την Ρουμανία και είχε έρθει στην Κρήτη για κάποιο χρονικό διάστημα. Εμείς τον φιλοξενήσαμε για αρκετές μέρες χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει. Δεν είναι συγγενείς εξ' αίματος με την κόρη μου, όμως προέρχεται από το συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας μας», είπε η 29χρονη πλέον γιαγιά!

Αναφέρθηκε επίσης και στη μήνυση, που όπως σας ενημέρωσε και παλιότερα το star.gr, είχε καταθέσει σε βάρος του ανήλικου αγοριού.

tmp_cover406.jpg
«Μία μέρα που έβρεχε έφυγα νωρίς από την δουλειά κι επέστρεψα στο σπίτι. Ανοίγω την πόρτα και τους πιάνω στα πράσα. Αμέσως φώναξα την Αστυνομία ενώ εκείνος εξαφανίστηκε. Εγώ από την πλευρά μου έκανα μήνυση σε βάρος του στην Αστυνομία. Αυτός πρέπει να έχει φύγει στην Ρουμανία. Εγώ όμως θέλω να βρεθεί και να τιμωρηθεί» τόνισε.

Κανείς δεν είχε καταλάβει ότι η μικρή ήταν έγκυος, λόγω του νεαρού της ηλικίας της… Πως κάποιος να πιστέψει ότι ένα παιδί… κουβαλούσε ένα παιδί!

ξμκιξ.jpg
«Την έβλεπα ότι έτρωγε περισσότερο απ’ ότι συνήθιζε και παραπονιόταν για πόνους στο στομάχι. Πριν από περίπου 7 μήνες πήγαμε σ’ έναν γιατρό κι εκείνος έκανε εξετάσεις και διέγνωσε ότι η κόρη μου ήταν έγκυος. Δεν το περιμέναμε, μας ήρθε πολύ ξαφνικό. Το θέλουμε όμως το μωράκι. Θα είμαι μητέρα, πατέρας και γιαγιά για την εγγονή μου», κατέληξε.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η 11χρονη μεταφέρθηκε με πόνους στο νοσοκομείο, το βράδυ της Κυριακής, αφού προηγουμένως είχε εξετασθεί σε Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν έτοιμη να γεννήσει! Εκείνη αν και ήταν στον 7ο μήνα κύησης, δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος. Πήγε να εξετασθεί εξαιτίας του ότι έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει.

Λίγο αργότερα και αφού της έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε καισαρική τομή, με το βρέφος, βάρους 3 κιλών και 200 γραμμαρίων να μεταφέρεται στην κλινική με τα πρόωρα, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Την υπόθεση ερευνά η Εισαγγελέας ανηλίκων, ενώ το κορίτσι παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top