Δραματική ανθρώπινη ιστορία: Ηλικιωμένη λιποθύμησε επειδή δεν πρόλαβε το συσσίτιο

Όταν έμαθε πως τελείωσε και δεν κατάφερε να πάρει μια μερίδα, έχασε τις αισθήσεις της

Δραματική ανθρώπινη ιστορία: Ηλικιωμένη λιποθύμησε επειδή δεν πρόλαβε το συσσίτιο

​Δραματικές είναι οι ανθρώπινες ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ελέω κρίσης, όπως αυτή μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην Πάτρα, η οποία φέρεται να λιποθύμησε όταν έμαθε πως δεν πρόλαβε να πάρει μια μερίδα από το συσσίτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν η γυναίκα ενημερώθηκε πως το συσσίτιο που προσέφερε η διοίκηση ερασιτεχνικού συλλόγου Ολυμπιακός Πατρών είχε τελειώσει, κατέρρευσε.

Όντας ήδη εξαντλημένη, δεν άντεξε στην ιδέα πως ούτε εκεί θα έβρισκε λίγη τροφή.

Και δεν είναι η μόνη τραγική ιστορία που λαμβάνει χώρα εν έτει 2014.

Στην Πάτρα και πάλι, ένας μαθητής από την Οβρυά κατέρρευσε εν ώρα προσευχής, για να διαπιστωθεί πως υποσιτιζόταν επειδή και οι δυο γονείς του δεν είχαν δουλειά.

Αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό. Σε νοσοκομείο της Πάτρας, μια μητέρα έκλαιγε και παρακαλούσε γιατρούς και νοσηλευτές να της δώσουν ένα από τα ορθοπεδικά κολάρα που έχει το νοσοκομείο, καθώς η ίδια δεν είχε τα λεφτά να αγοράσει ένα στον γιο της που είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα.

Τέλος, δυο ηλικιωμένοι είδαν να εξαφανίζονται τα 200 από τα 217 ευρώ στον τραπεζικό τους λογαριασμό, επειδή χρωστούσαν στην Εφορία 1.500 ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο σύζυγος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, και το ζευγάρι είχε φυλάξει τα λεφτά για αγορά φαρμάκων. Τώρα, θα πρέπει να ζήσουν ως το τέλος του μήνα με… 17 ευρώ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top