Βελτιώνεται ο καιρός-Ήλιος και άνοδος της θερμοκρασίας

Αναλυτικά η πρόγνωση

Βελτιώνεται ο καιρός-Ήλιος και άνοδος της θερμοκρασίας
​Βελτιωμένος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις που θα είναι κατά τόπους αυξημένες στην Κρήτη και το Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή. Το πρωί στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 24 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει στους 27 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top