ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ στην Ξάνθη: ΙΧ με 5 επιβάτες και έγκυο έπεσε στο γκρεμό!

Στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ στην Ξάνθη: ΙΧ με 5 επιβάτες και έγκυο έπεσε στο γκρεμό!

​Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στο 26ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Εχίνου όπου αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα 10–15 μέτρων.

Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και μια 19χρονη γυναίκα, έγκυος στον 4ο μήνα! Το περιστατικό εντόπισε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Εχίνου κ. Πετρίδης, που επέστρεφε στην πόλη, ο οποίος και ειδοποίησε ενώ παρέμεινε για τον απεγκλωβισμό.

Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Ξάνθης Αθανάσιος Πάσχου, η κινητοποίηση υπήρξε άμεση και, παρά τα προβλήματα που δημιούργησε η διαθεσιμότητα ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ένα του Νοσοκομείου έσπευσαν άμεσα στο σημείο, όπως και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής για να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό.

Η προσοχή γιατρών και νοσηλευτών εστιάστηκε στην έγκυο και μετά την ολοκλήρωση της περιπέτειας διαπιστώθηκε ότι τόσο η γυναίκα όσο και το έμβρυο είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διοικητής του Νοσοκομείου, για την αντιμετώπιση του περιστατικού είχε προετοιμαστεί το τμήμα επειγόντων με γιατρούς πολλών ειδικοτήτων, νοσηλευτικό προσωπικό και τραυματιοφορείς, σε μια επιχείρηση που παρακολούθησε ο ίδιος, ενώ του έκανε εντύπωση και του θύμισε αμερικάνικη ταινία, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Όλοι οι τραυματίες είναι καλά στην υγεία τους και νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου. Εκτός της νεαρής γυναίκας, στο αμάξι που οδηγούσε o 53χρονος επέβαιναν ένας 17χρονος, ένας 32χρονος και ένας 38χρονος, κάτοικοι της ορεινής περιοχής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top