Θέμα ασφάλειας στο τμήμα νεογνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Οι εργαζόμενοι ζητούν να σταματήσουν άμεσα οι εργασίες

Θέμα ασφάλειας στο τμήμα νεογνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

​Θέμα ασφάλειας των γυναικών αλλά ��αι των νεογνών στις μαιευτικές και γυναικολογικές κλινικές του ιπποκράτειου νοσοκομείου θέτουν οι εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος της Θεσσαλονίκης.

Όπως καταγγέλλουν γίνεται συρρίκνωση των δυο κλινικών του νοσοκομείου σε έναν μόνο όροφο από δυο που καταλάμβαναν μέχρι σήμερα. Αυτό λένε εγκυμονεί κινδύνους καθώς καταστρατηγούνται οι προδιαγραφές για αίθουσες τοκετών και χειρουργεία.

Οι εργαζόμενοι ζητούν επίσης να σταματήσουν άμεσα οι εργασίες που γίνονται στον 4ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος ενώ καλούν τους αρμόδιους να παρέμβουν προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των γυναικών και νεογέννητων.

Την ίδια ώρα παραδόθηκε στους ασθενείς και η νέα ανακαινισμένη νεογνολογική κλινική που βρίσκεται στον 5ο όροφο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου σε μια επιφάνεια 600 τετραγωνικών μέτρων.

Το έργο πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου με δωρεά του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και με φορέα υλοποίησης το σύλλογο γονέων και παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες βορείου Ελλάδος «Η Λάμψη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top