ΧΑΟΣ στη Βρετανία: δύο νεκροί και βιβλική καταστροφή από την κακοκαιρία

Ακόμα και... τοίχοι ξεκόλλησαν από τους θυελλώδεις ανέμους!

ΧΑΟΣ στη Βρετανία: δύο νεκροί και βιβλική καταστροφή από την κακοκαιρία

Δύο ακόμα νεκροί και ανυπολόγιστες καταστροφές είναι ο νεότερος απολογισμός από την κακοκαιρία που πλήττει την Βρετανία: μετά τις πλημμύρες, θυελλώδεις άνεμοι «μαστιγώνουν» πολλές περιοχές της χώρας, εντείνοντας τα προβλήματα!

uk-weather-moorlan_2816520i.jpg

Ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από τη θαλασσοταραχή που έπληξε κρουαζιερόπλοιο με 1.100 επιβάτες στη Μάγχη, ενώ στο κέντρο του Λονδίνου μία 49χρονη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό της, όταν ένα κομμάτι τοίχου «ξεκόλλησε» και το καταπλάκωσε.

holborncar.jpg

Οι άνεμοι φτάνουν έως και 129 χλμ. την ώρα, παρασύροντας ακόμα και ολόκληρες τζαμαρίες, όπως συνέβη σε εστιατόριο του Χάμσαϊρ!

Πάνω από 140.000 σπίτια παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό, ενώ τα συνεργεία εργάζονται ακατάπαυστα για την αποκατάσταση των προβλημάτων.

Storms_Car_in_the__2775172k.jpg

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου δείχνουν την βιβλική καταστροφή, με πλημμυρισμένους δρόμους, ξεριζωμένα δέντρα και περιουσίες «πνιγμένες» στα λασπόνερα!

Monday-Weather-6454216.jpg

Η επιτροπή αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών συνεδριάζει προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση, ενώ η αρμόδια υπηρεσία έχει εκδώσει 19 «κόκκινες» προειδοποιήσεις για πλημμύρες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, σε όλο το μήκος και πλάτος της Αγγλίας και της Ουαλίας.

o.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top