Δείτε: Πρώην σιαμαίες αδερφές μαθαίνουν να ζουν... χώρια!

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση - Συγκινητικό βίντεο

Η Amelia και Allison Tucker δεν είναι απλά δίδυμες, αλλά και πρώην… σιαμαίες αδερφές. Γεννήθηκαν τον Μάρτιο του 2011 και ήταν ενωμένες στο στήθος και την κοιλιά.

Πέρυσι υποβλήθηκαν σε επέμβαση, η οποία ευτυχώς ήταν πετυχημένη, και σήμερα 14 μήνες μετά μαθαίνουν να ζουν χωριστά, αν και είναι «αχώριστες»!

Οι γονείς τους, οι οποίοι στην αρχή είχαν απογοητευτεί, καθώς οι γιατροί τους πρότειναν να κάνουν έκτρωση, δεν το έβαλαν κάτω. Πήραν και δεύτερη και τρίτη γνώμη πριν φέρουν στον κόσμο τα μωρά τους μέχρι που τελικά βρήκαν τον γιατρό που τους διαβεβαίωσε ότι μπορούσε να γίνει διαχωρισμός.

Στις 7 Νοεμβρίου 2013 μια ομάδα 40 γιατρών και νοσοκόμων κατάφερε να τα διαχωρίσει τα δύο κοριτσάκια, τα οποία όπως θα δείτε στο βίντεο σήμερα είναι υγιέστατα και ευτυχισμένα.

Η μητέρα τους συγκινημένη μιλάει για το θαύμα που ζει: «Βλέποντάς τες να μεγαλώνουν, δεν μπορώ να μην χαμογελάσω, διότι είναι ένα πραγματικό θαύμα», δήλωσε.

Δείτε τα κοριτσάκια πώς είναι σήμερα στο βίντεο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top