Κρήτη: Κακήν κακώς έδιωξαν το ΣΔΟΕ!!!

Απόφαση για σφράγιση του ... αφιλόξενου μαγαζιού

Κρήτη: Κακήν κακώς έδιωξαν το ΣΔΟΕ!!!
Λίγο από ... Ύδρα θύμισαν χθες οι Αρχάνες Κρήτης, με τον κόσμο, ούτε λίγο ούτε πολύ, να διώχνει ελεγκτές του ΣΔΟΕ που βρέθηκαν στην περιοχή για έλεγχο.

Η επίσκεψη του κλιμακίου του ΣΔΟΕ στην πλατεία των Αρχανών έγινε ανήμερα της γ��ορτής του Αφέντη Χριστού, μεγάλη γιορτή για την περιοχή, που κάθε χρόνο κατακλύζεται από κόσμο. Με αφορμή την κοσμοσυρροή έσπευσε και το ΣΔΟΕ για έλεγχο, αντιμετώπισε όμως την αντίδραση του κόσμου, που θεώρησε προκλητική αυτή την "επίσκεψη" την ημέρα της γιορτής του χωριού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από μερίδα πελατών μεγάλης ταβέρνας, με αποτέλεσμα οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ... με συνοπτικές διαδικασίες να αποχωρήσει.

Η ιστορία, ωστόσο, είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη ημέρα, οπότε οι ελεγκτές είχαν επισκεφθεί ξανά την περιοχή βεβαιώνοντας παραβάσεις σε δύο επιχειρήσεις. Όταν εμφανίστηκαν και ανήμερα της γιορτής "έγραψαν" ένα μαγαζί, ενώ όταν μπήκαν στην ταβέρνα αντιμετώπισαν τις διαμαρτυρίες του κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφαση του ΣΔΟΕ η επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που αποδείχθηκε ... αφιλόξενη, λόγω της συμπεριφοράς των θαμώνων, θα σφραγιστεί.

Σημειώνεται ότι οι Αρχάνες είναι ο τόπος διαμονής του διευθυντή του ΣΔΟΕ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top